SW vocoder

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Solarfall

SW vocoder

Příspěvek od Solarfall »

viete mi poradit nejaky slusny SW vocoder? chcem si trochu uzit srandy s tymto efektom.... poznam len prastary orange vocoder a teraz som nadabil na NI vokator ktory ale vyzera brutalne zlozito...

Fractal

Příspěvek od Fractal »

vyborny BV512 vocoder v reasonu.... ale tos asi nechtel slyset

potom jeste zdarma formulator http://www.vocoder-plugins.com/more.html (nezkousel jsem)

no a z balicku akai professionals DC Vocoder (ktery se mi nikdy nepovedlo funkcne zapojit)

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

teraz som nasiel ze image line vydali svoje FL pluginy ako vst efekty.. a medzi nimi je aj vocoder... uvidim co sa s tym da robit.. .este nikdy som s vocoderom nepracoval ...

kexik

Příspěvek od kexik »

fruity vocoder je zvukovo dost o hovne... ale ovladanie ma celkom intuitivne, na ucenie mozno nie zly start

Poshook

Příspěvek od Poshook »

orange vocoder aj AKAI DC Vocoder su podla mna stale spicka. NI sa mi nepaci, ma velke latencie a dost zerei na to co robi

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

vyskusam teda aj ten akai... a zistil som ze orange vocoder ma aj verziu 2 ktora sa da ovladat cez midi.... ;)

Puf

Příspěvek od Puf »

Robotronic od Sugar Bytes taky neni k zahozeni .

http://www.sugar-bytes.de/

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jinak teda prosoniq chystali orange 3 http://products.prosoniq.com/cgi-bin/re ... l&refno=45
ale myslim, ze se to nekde zaseklo. ja hlasuju pro vokator. neni slozitej, pochopis ho kdyz si tam das nejakej NI preset na hlas. dulezity je aby input A byl nastavenej na vstup, kde mas mikrak. pak je dulezity udelat mu vlastni midi track v sequenceru, nastavit na nem midi in (midi kontroler) a pak uz jen vedle tech klapek na vokatoru nastavit midi nebo manual - ted nevim - vyzkousej. chce to pul hodinky a nebudes mit duvod pouzivat jinej vokoder!

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

vcera som sa hral s orange vocoderom a vyludil som z toho dake pazvuky ;) ale nie som si isty ci mi dochadza princip. mam nejake akordy ktore mi hra rhodes. k nim mam nahranu melodiu spevu ktory chcem vokodovat. skusal som rovnake akordy ako hra rhodes posielat ako carrier do vocoderu ale bolo to nejake sekane a zda sa mi ze aj falosne...
mal by byt spev len rozpravanie a o melodiu by sa mal starat len carrier?

biscuit

Příspěvek od biscuit »

presne tak. teda nemusi to bejt povidani, muze to bejt klido zpev. ja carrier ale vetsinou mam akordy. rikam vyzkousej vokator, nebo vocoder v reasonu, ten je na pochopeni uplne nejlepsi a dokonce jsou dobry demo songy, myslim ze primo od props!

shafa

Příspěvek od shafa »

a co Morphoder od WAVES?

asymetrix

Příspěvek od asymetrix »

Včera som sa hrabal na harddisku a objavil som tam staručký freewareový Zerius vocoder, ktorý som kedysi používal. Pracovalo to z príkazového riadka, trebalo mu zada? carrier, modulator (dopredu nahraté wavy), prípadne ešte nejaké parametre a on to offline zvocodoval. Rád na tie časy spomínam. :)

Odpovědět