Synapse Audio - The Legend (Minimoog Model D emulace)

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
bassg

Synapse Audio - The Legend (Minimoog Model D emulace)

Příspěvek od bassg »

Skvele znejici plugin (original hardware jsem nazivo neslysel, takze presnost emulace nemuzu komentovat), rozhodne doporucuji stahnout demo!

http://www.synapse-audio.com/thelegend.html

Sorry, jestli uz tu nejaky topic je, ale nic jsme nenasel. :D

dendy

Re: Synapse Audio - The Legend (Minimoog Model D emulace)

Příspěvek od dendy »

tie porovnavacky plugin vs. hardware zneju hodne presvedcivo .. otazka je co na to countrymentalman/zfarkas :-D :-D

bassg

Příspěvek od bassg »

uvidime! :D

ohlasy na forech vetsinou velmi kladne (KvR, Gearslutz), demo je funkcni 1 mesic (dost casu na vyzkouseni), ja nejsem zadny znalec ci analogovy puritan, ale z tohohle jsem uplne hotovej - na software velmi povedena vec!

jo, a musim dodat, ze jsem velky fanousek Synapse Audio (porad pouzivam Orion), takze na me nedejte a radsi vyzkousejte sami

biscuit

Příspěvek od biscuit »

je hezky, ze to umi alespon 4 hlasou polyfonii. to je jediny, co mi "chybi" u monarku. jinak bych ani nehnul brvou nad legendou :-)

nicmene moznosti polyfonie a modulacnich nastaveni na starem dobrem minimonsta vsti jsou pro me dodnes v mini "emulacich" neprekonane. prave tahle nadstavba taky dela u me porad z tohohle starecka pouzitelnej a pouzivanej synth.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

zajimavy, na srovnavacce kupodivu rozdil slysim - original pro me hraje o neco vic doxichtu a je v necem o kousek pruzracnejsi (ano, vim, blbej popis:). Ale rozdil je to asi docela maly a ten sw zni porad supr.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ja myslim, ze by byl slysitelnej i rozdil mezi dvema loopama nahranyma z jednoho mooga dvakrat po sobe... ale to je vlastne stejne jedno ;-)

Odpovědět