Synthedit

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Amorph
Moderátor

Synthedit

Příspěvek od Amorph »

Začínám se pouštět do tvorby vlastních VST a zajímalo by mě, jaký máte názor a zkušenosti s nástrojem synthedit. Hlavně mě zajímá, co si o tom myslíte zvukově. Je to v tomhle ohledu plně konkurenceschopný nástroj schopný dosáhnout zvukové kvality komerčních VST nebo je základní zvukový subsystém Syntheditu opravdu pouze "základní"?

kexik

Příspěvek od kexik »

ludia nad nim ohrnaju nos, ale pocul som uz par synthov a jeden reverb, ktore boli velmi slusne... nezavrhoval by som to a ostatne ovela viac moznosti nemas

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Samozrejme, ze druha moznost je zacit od piky s VST SDK:)

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Amorph píše:Samozrejme, ze druha moznost je zacit od piky s VST SDK:)
v synth editu je udelany VSTcko Superwave /udajne/

zajíc zvědavec

Příspěvek od zajíc zvědavec »

Taky sem si dlouho myslel že je SynthEdit nanic, protože mi přišlo že všechny synthy z něj zní stejně, ale tohle mě vcelku slušně překvapilo:

http://www.hgf-synthesizer.de/

sparX

Příspěvek od sparX »

Superwave samozřejmě Synthedit je . A jak říká Kexík je i spousta VST které znějí dobře a jsou na Syntheditu postavené .
Bohužel ale (stejně tak jako Reaktor) všechny ty VSTčka mají podobný zvukový charakter .
Myslím že věci postavené v Reaktoru znějí tak o 30+% lépe než věci postavené v Syntheditu .
Lepší je taky když jsou jako základní vlny použity HW samply .

dendy

Příspěvek od dendy »

no takto.. zakladne defaultne moduly co su v synthedite su niektore OK, ine menej OK - rozhodne by som nepouzival oscilatory a filtre - tie treba rozhodne naprogramovat vlastne.. ostatne je celkom ok.. prave tie oscilatory a filtre sa maju hlavny dosah na zvuk synthu takze ked sa pouziju na ne dobre algorytmy tak je to OK...

Odpovědět