Synthedit

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4611
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Synthedit

Příspěvek od Amorph » 21 úno 2006 15:07

Začínám se pouštět do tvorby vlastních VST a zajímalo by mě, jaký máte názor a zkušenosti s nástrojem synthedit. Hlavně mě zajímá, co si o tom myslíte zvukově. Je to v tomhle ohledu plně konkurenceschopný nástroj schopný dosáhnout zvukové kvality komerčních VST nebo je základní zvukový subsystém Syntheditu opravdu pouze "základní"?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 21 úno 2006 15:28

ludia nad nim ohrnaju nos, ale pocul som uz par synthov a jeden reverb, ktore boli velmi slusne... nezavrhoval by som to a ostatne ovela viac moznosti nemas

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4611
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 21 úno 2006 15:34

Samozrejme, ze druha moznost je zacit od piky s VST SDK:)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 21 úno 2006 15:36

Amorph píše:Samozrejme, ze druha moznost je zacit od piky s VST SDK:)
v synth editu je udelany VSTcko Superwave /udajne/

zajíc zvědavec
Příspěvky: 69
Registrován: 03 kvě 2005 21:41

Příspěvek od zajíc zvědavec » 21 úno 2006 16:41

Taky sem si dlouho myslel že je SynthEdit nanic, protože mi přišlo že všechny synthy z něj zní stejně, ale tohle mě vcelku slušně překvapilo:

http://www.hgf-synthesizer.de/

Uživatelský avatar
sparX
Příspěvky: 328
Registrován: 21 kvě 2003 08:52

Příspěvek od sparX » 21 úno 2006 17:09

Superwave samozřejmě Synthedit je . A jak říká Kexík je i spousta VST které znějí dobře a jsou na Syntheditu postavené .
Bohužel ale (stejně tak jako Reaktor) všechny ty VSTčka mají podobný zvukový charakter .
Myslím že věci postavené v Reaktoru znějí tak o 30+% lépe než věci postavené v Syntheditu .
Lepší je taky když jsou jako základní vlny použity HW samply .

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12761
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 21 úno 2006 21:26

no takto.. zakladne defaultne moduly co su v synthedite su niektore OK, ine menej OK - rozhodne by som nepouzival oscilatory a filtre - tie treba rozhodne naprogramovat vlastne.. ostatne je celkom ok.. prave tie oscilatory a filtre sa maju hlavny dosah na zvuk synthu takze ked sa pouziju na ne dobre algorytmy tak je to OK...

Odpovědět