Tip na nahrávadlo mixu ve Windows?
Tip na nahrávadlo mixu ve Windows?
Hledám nějakou utilitku, která umí ve win7 jednoduše nahrávat přehrávaný zvuk (z browseru, z winampu.. atd atd). Vím že to uměl replay media catcher a umí to nějaké ty programy nahrávající dění na obrazovce, ale já bych rád něco opravdu jednoduchého, malého. V DAW mám v nastavení vstupu na výběr jen ze vstupů karty, takže nevím, jak nahrávat mix ve Windows.
Re: Tip na nahrávadlo mixu ve Windows?
Nektery karty umi nahravat svy vystupy (treba RME), jinak muzes zkusit treba total recorder.
Mám tu RME RPM, takže asi zkusím zkonzultovat manuál
danke..

v studiu sme na RME museli prepojit VYSTUP->VSTUP aby sme vedeli nahravat vystup .. resp. sme mo potrebovali poslat do skype , aby zvukar mohol nahravat aj na dialku ..
A proc jste si neudelali loopback v total mixu?
kermitak : neprisli sme na to , ako sa to da .. da sa to ?
Podrzis CTRL a kliknes na ten bilej cudlik se jmenem kanalu v posledni rade (HW OUTPUT). Ten bez CTRL rozsvitis oranzove, s CTRL by se mel rozsvitit cervene a udelat loopback (taky je dobry mit aktualni firmware v karte a totalmix, protoze to tam pridali az relativne nedavno). Neni to ale implementovane na vsech RME kartach a priznam se, ze ted nevim, jestli jsem to zkousel na svy stary HDSP 9632, nebo na soucasny HDSPe AES, nicmene na jedny z nich to fungovalo (nejsem ted doma, tak nemuzu overit, na ktery). Na HDSP 9652 to pry nefunguje (mam takovy pocit, ze jsi kdysi nekde psal, ze zrovna tyhle pouzivate).
Nektere nejnovejsi RME karty, ktere maji Total Mix FX tam uz na to maji primo tlacitko pojmenovane loopback.
Nektere nejnovejsi RME karty, ktere maji Total Mix FX tam uz na to maji primo tlacitko pojmenovane loopback.
Jsi můj hrdina! Funguje to. Asi by opravdu stálo za to víc prozkoumat možnosti toho RME mixu, bůhví, co se tam ještě skrývá za užitečnosti 

Kermitak : HDSPe AES mame v studiu .. kupovana pred par mesiacmi .. takze to by malo byt OK .. toto som ani nevedel ze to ide .. v kazdom pripade som to vyriesil jednoducho zapojenim jedneho paru vystupu AES do vstupu a funguje