Ahojte,
rozmyslam o prejdeni na digitalny djing a uvazujem, ci je lepsi traktor alebo ableton na live hranie... Mate s tym nejake skusenosti?
Traktor Pro vs. Ableton na live hranie?
Re: Traktor Pro vs. Ableton na live hranie?
ahoj,
treba vyskusat, mas moznost stiahnut si demo. Kazdemu vyhovuje ine. Jednoznacne sa neda povedat o ziadnom, ze je lepsi.
treba vyskusat, mas moznost stiahnut si demo. Kazdemu vyhovuje ine. Jednoznacne sa neda povedat o ziadnom, ze je lepsi.
traktor je bliz klasickymu stylu michani ala gramofony. ableton jde vice do hloubky, co se tyce moznosti...
a co Serato a Ableton The Bridge?! idealni spojeni abletonu a digital Dj systemu...
asi vyskusam vsetko
ide mi o to, ze na traktor pro je teraz 50% zlava, tak som rozmyslal, ze ho kupim...

nejsem si jistý, ale mám dojem, že v posledních dnech jsem zahlédl nějaké zvěsti o chystané nové verzi Traktoru... raději si to ověř, aby poloviční cena současné verze + cena upgrade na novou nebyla vyšší, než cena nové verze koupené normálně
update - to jsem asi popletl se zprávami o nových kontrolerech pro traktor - na dotaz "traktor 5" google vrací výsledky typu "Prodám vlek za traktor 5 t, dobrý stav, SPZ, platná STK, nové pneu, obilní nástavky." : -)
update - to jsem asi popletl se zprávami o nových kontrolerech pro traktor - na dotaz "traktor 5" google vrací výsledky typu "Prodám vlek za traktor 5 t, dobrý stav, SPZ, platná STK, nové pneu, obilní nástavky." : -)
OT: toto ma rozosmialojakubt píše:update - to jsem asi popletl se zprávami o nových kontrolerech pro traktor - na dotaz "traktor 5" google vrací výsledky typu "Prodám vlek za traktor 5 t, dobrý stav, SPZ, platná STK, nové pneu, obilní nástavky." : -)