Traktor Pro vs. Ableton na live hranie?

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
renecek

Traktor Pro vs. Ableton na live hranie?

Příspěvek od renecek »

Ahojte,

rozmyslam o prejdeni na digitalny djing a uvazujem, ci je lepsi traktor alebo ableton na live hranie... Mate s tym nejake skusenosti?

tomy45

Re: Traktor Pro vs. Ableton na live hranie?

Příspěvek od tomy45 »

ahoj,

treba vyskusat, mas moznost stiahnut si demo. Kazdemu vyhovuje ine. Jednoznacne sa neda povedat o ziadnom, ze je lepsi.

BS

Příspěvek od BS »

traktor je bliz klasickymu stylu michani ala gramofony. ableton jde vice do hloubky, co se tyce moznosti...

monoque

Příspěvek od monoque »

a co Serato a Ableton The Bridge?! idealni spojeni abletonu a digital Dj systemu...

renecek

Příspěvek od renecek »

asi vyskusam vsetko :) ide mi o to, ze na traktor pro je teraz 50% zlava, tak som rozmyslal, ze ho kupim...

jakubt

Příspěvek od jakubt »

nejsem si jistý, ale mám dojem, že v posledních dnech jsem zahlédl nějaké zvěsti o chystané nové verzi Traktoru... raději si to ověř, aby poloviční cena současné verze + cena upgrade na novou nebyla vyšší, než cena nové verze koupené normálně

update - to jsem asi popletl se zprávami o nových kontrolerech pro traktor - na dotaz "traktor 5" google vrací výsledky typu "Prodám vlek za traktor 5 t, dobrý stav, SPZ, platná STK, nové pneu, obilní nástavky." : -)

renecek

Příspěvek od renecek »

jakubt píše:update - to jsem asi popletl se zprávami o nových kontrolerech pro traktor - na dotaz "traktor 5" google vrací výsledky typu "Prodám vlek za traktor 5 t, dobrý stav, SPZ, platná STK, nové pneu, obilní nástavky." : -)
OT: toto ma rozosmialo :mrgreen:

Odpovědět