UAD STUDER A800 mk III je tady!!

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Re: UAD STUDER A800 mk III je tady!!

Příspěvek od peteness » 02 pro 2010 18:31

c9000 píše:Tape mastering?
, nebo to proháníš páskem a pak zpětně do ADčka.
.
Rosky tady psal, ze to takhle delaji.
Delat mastering pluginama imho zadne mojo v zivote neprida, leda sebere.

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: UAD STUDER A800 mk III je tady!!

Příspěvek od Ivo » 02 pro 2010 18:55

Koukám že i Apogee už dělají Tape machines. Přinejmenším special edition pro Evu a Vaška :mrgreen:

http://studiomuzika.cz/cz/technika.html

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: UAD STUDER A800 mk III je tady!!

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 02 pro 2010 19:04

Ivo píše:Koukám že i Apogee už dělají Tape machines. Přinejmenším special edition pro Evu a Vaška :mrgreen:

http://studiomuzika.cz/cz/technika.html
(ot)
hehe. to asi ze si to objednali v krabici:

"Outboard equipment
Waves Vocal Native Bundle
Waves MASTER:MASTER NATIVE
Waves API Collection
Sony Oxford Plug-ins
Sound Forge 9
Sound Forge CD Architect 5.2
Wavelab 6
AmpliTube Metal
T-RackS Plug-in
Virtual Guit UP
VL 2 - plug-in
Celemon Melodyne"

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: UAD STUDER A800 mk III je tady!!

Příspěvek od Ivo » 02 pro 2010 19:09

Tak když už jsme u toho, mají tam dole i dobré telefony, ale nezabíhejme OT :mrgreen:

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: UAD STUDER A800 mk III je tady!!

Příspěvek od 120BPM » 02 pro 2010 22:54

Ivo píše:Koukám že i Apogee už dělají Tape machines. Přinejmenším special edition pro Evu a Vaška :mrgreen:

http://studiomuzika.cz/cz/technika.html
Co to je?!?! :shock:
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

martinrx
Příspěvky: 293
Registrován: 04 bře 2007 22:07

Re: UAD STUDER A800 mk III je tady!!

Příspěvek od martinrx » 03 pro 2010 00:19

Ehhh. A tady je vidět názorný příklad k čemu je taková hromada drahého šrotu -

- k ničemu.
Kurzweil PC3, Clavia Nord rack3, Roland A37, Apogee Duet, Event ASP6

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: UAD STUDER A800 mk III je tady!!

Příspěvek od 120BPM » 03 pro 2010 00:36

martinrx: Hromada jakehokoliv srotu je vsude k nicemu. Ale jde recyklovat. :lol:
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: UAD STUDER A800 mk III je tady!!

Příspěvek od vras » 03 pro 2010 11:52

Brooklyn / juanita juarez píše:je to roztomily. ale verim, ze pasy z nebuly udelaji stejnou nebo lepsi praci.
Nebula bude asi rovnocennym partnerem ve zvuku a je zajimava cenou ($100? za R2R knihovnu vs. $350 za UAD). Ale co se tyce variability a komfortu pouziti, tak Nebula kulha nekde uplne vzadu v nedohlednu. Chvili jsem si s tim UAD Studer A800 hral (demoverze) a saturace zni teda paradne! Skoro jsem mel pocit, ze mam v ceste zapojen svuj stary trihlavy cassette deck (Studer to sice nebyl, ale to nevadi), v tom je kazeta typu IV a zkousim to prijemne vybudit i prebudit :-)

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Re: UAD STUDER A800 mk III je tady!!

Příspěvek od c9000 » 03 pro 2010 12:32

No důvod proč jsem se nebuly zbavil byl přesně ten jak zminuješ, nepřehledný, zbytečně složitý , nehezký design a spíš jsem s tím jen dokola laboroval a výsledku jsem se nomhl dopídit. Ale jen jsem tomu třeba dal málo času, bohužel, první kontakt to většinou rozhodne.
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: UAD STUDER A800 mk III je tady!!

Příspěvek od biscuit » 03 pro 2010 13:42

sorry, ze uz je to uplne ot, ale ja jsem nainstaloval nebulu 3 a jsem spokojenej, a ze ja jsem pekne rozmazlenej co se ovladani a gui tyce...
podotykam, ze nebulu 1 jsem kdysi ani nerozchodil a strasne me nas*ala :-)

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: UAD STUDER A800 mk III je tady!!

Příspěvek od biscuit » 06 pro 2010 15:08

repost z kvr, zatim jsem neslysel, dam si to az doma...

jeany_jeany_jeany
Příspěvky: 139
Registrován: 15 pro 2008 13:49

Re: UAD STUDER A800 mk III je tady!!

Příspěvek od jeany_jeany_jeany » 13 pro 2010 11:20

UAD má takovou skrytou prosincovou promo akci. Sleva 20% (resp. 30%) totiž platí při koupi JAKÝCHKOLI 2 (resp. 3) pluginů, ne jenom při koupi śtrúdlu, jak se píše na jejich stránkách :D Už jsem toho zneužil a funguje to. :mrgreen: Bacha, sleva se objeví až při checkoutu!

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: UAD STUDER A800 mk III je tady!!

Příspěvek od vras » 13 pro 2010 11:26

to je takova uspora neuspora, on ten UAD Studer je sam o sobe docela drahej:-)

jeany_jeany_jeany
Příspěvky: 139
Registrován: 15 pro 2008 13:49

Re: UAD STUDER A800 mk III je tady!!

Příspěvek od jeany_jeany_jeany » 13 pro 2010 13:44

vras píše:to je takova uspora neuspora, on ten UAD Studer je sam o sobe docela drahej:-)
Nečteš mě dobře. Právěže ten studer kupovat nemusíš, ačkoli se na stránkách UAD píše že jo, v eshopu to funguje i bez něj.
Ať koupíš JAKÝKOLIV 3 pluginy dostaneš na všechny slevu 30% a to už se myslím vyplatí :D

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: UAD STUDER A800 mk III je tady!!

Příspěvek od vras » 13 pro 2010 19:10

jeany_jeany_jeany píše:
vras píše:to je takova uspora neuspora, on ten UAD Studer je sam o sobe docela drahej:-)
Nečteš mě dobře. Právěže ten studer kupovat nemusíš, ačkoli se na stránkách UAD píše že jo, v eshopu to funguje i bez něj.
Ať koupíš JAKÝKOLIV 3 pluginy dostaneš na všechny slevu 30% a to už se myslím vyplatí :D
Aha, tak to je jina :o Chyba v systemu to asi nebude, to by uz opravili. Utajene slevy - to je docela zajimavy marketing:)

Odpovědět