UAD v 64bitech. Konečně!!!

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

UAD v 64bitech. Konečně!!!

Příspěvek od vras » 29 lis 2012 10:21

Hurá! Sláva! Zatím některé platformy (Windows), do konce roku vše

Today, Universal Audio released new UAD software v6.4 for Windows 7 — delivering several long-requested features for Windows 7 users, including 64-bit plug-in support, and drivers for both the UAD-2 Satellite and the Apollo audio interface (which were previously Mac-only devices).

matucha
Příspěvky: 5057
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Re: UAD v 64bitech. Konečně!!!

Příspěvek od matucha » 29 lis 2012 18:26

yawn... (sory za cistou trollovinu - nemuzu si pomoct ;) )

Dreamgate
Příspěvky: 216
Registrován: 03 kvě 2007 12:08

Re: UAD v 64bitech. Konečně!!!

Příspěvek od Dreamgate » 29 lis 2012 22:04

Hm, tak u mě v Cubase to tuhne. Respektive se mi nevykreslujou pluginy a následně to zatuhne :x

Dreamgate
Příspěvky: 216
Registrován: 03 kvě 2007 12:08

Re: UAD v 64bitech. Konečně!!!

Příspěvek od Dreamgate » 30 lis 2012 07:46

Tak už to šlape jak má :D Asi byla chyba na mé straně. Musel jsem ale kompletně odinstalovat ovladače a pak je znovu nainstalovat.

stevok
Příspěvky: 53
Registrován: 17 led 2012 09:38

Re: UAD v 64bitech. Konečně!!!

Příspěvek od stevok » 06 pro 2012 20:29

A mi ostatní /apple/ musíme cakat dalej :-(

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: UAD v 64bitech. Konečně!!!

Příspěvek od Kermitak » 06 pro 2012 20:43

A proc ten smutek? 32bitovy prece fungujou bezproblemove.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: UAD v 64bitech. Konečně!!!

Příspěvek od Pytkin » 06 pro 2012 23:15

Presne tak.. My co sme spokojny s windowsom XP, sme si ziadnu zmenu nevsimli..

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: UAD v 64bitech. Konečně!!!

Příspěvek od vras » 07 pro 2012 00:28

No nebyt zravych knihoven samplu (nejake to giga pameti neni zadny problem), tak 32bit (s limitem 2-4GB RAM podle OS) staci konzervativcum prakticky na vsechno:-)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: UAD v 64bitech. Konečně!!!

Příspěvek od Kermitak » 07 pro 2012 00:50

Ale ja nemluvim o samplech ale o uad, mam 64 bitovy wokna a od zacatku na nich pouzivam uad bez problemu. Tak o co jde?

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: UAD v 64bitech. Konečně!!!

Příspěvek od vras » 07 pro 2012 10:58

O vokna prece nejde. Drivery na 64bit vokna (ovladac karty) maji UAD davno. Ale ted muzes pouzit UAD pluginy v x64 aplikaci, predtim to neslo (a pokud jo, tak jenom 32bit UAD plugin skrze vst-bridge, ktery stejne nikdy nefungoval - von ani fungovat nemuze - takze to neslo)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: UAD v 64bitech. Konečně!!!

Příspěvek od Kermitak » 07 pro 2012 13:05

Jo jasne, chapu. Ja tohle resim provozem 32bit daw.

Odpovědět