Som sa dostal do situacie, ked uz (z dovodu Win10) nedokazem rozbehat MIDI editory k syntakom a tak sa rozhliadam po niecom univerzalnom, co by malo v sebe databazu vsetkych najznamejsich modelov a zaroven by to bez problemov fungovalo na Win10. Co si matne pamatam, kedysi bolo nieco od Emagicu, co sa volalo SoundDiver, potom este evidujem MidiQuest, ale inak sa v tom vobec neorientujem.
Mate s tymto nejaku skusenost?
Univerzálny MIDI editor
Re: Univerzálny MIDI editor
Nerozumím dotazu, co to znamená univerzální midi editor? Jak vypadá neuniverzální? Pokud univerzalita spočívá ve spustitelnosti kdekoliv, tak je tady třeba webový https://solmire.com/midieditor/. Píkud spíš máš na mysli bohatou funkčnost, tak za zmínku stojí třeba Anvil Studio nebo Rosegarden, či LMMS.
Univerzalny v zmysle obsiahnutych nastrojov. Dik za tipy, popozeram.
dano : ja pouzivam midiquest .. pride mi OK .. Sound Diver uz tusim neni nejaka aktualna verzia ..
... omyl ...
Naposledy upravil(a) PMC dne 21 lis 2019 09:19, celkem upraveno 1 x.
Když se dívám na ten midiquest, tak to snad ani není midi editor, ale konfigurační nástroj, manažer nastavení různých keyboardů. Já si pod pojmem midi editorem představuji nástroj pro tvorbu a editaci midi souborů. Takže vše beru zpět, nepochopil jsem dotaz a odpovídám na něco úplně jiného.
PMC : pod MIDI EDITOROM chapeme editovanie syntakovych zvukov na pocitaci .. PLus samozrejme nejaky librarian .. Proste managovanie zvukovych bank ..