Univerzálny MIDI editor

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
dano

Univerzálny MIDI editor

Příspěvek od dano »

Som sa dostal do situacie, ked uz (z dovodu Win10) nedokazem rozbehat MIDI editory k syntakom a tak sa rozhliadam po niecom univerzalnom, co by malo v sebe databazu vsetkych najznamejsich modelov a zaroven by to bez problemov fungovalo na Win10. Co si matne pamatam, kedysi bolo nieco od Emagicu, co sa volalo SoundDiver, potom este evidujem MidiQuest, ale inak sa v tom vobec neorientujem.

Mate s tymto nejaku skusenost?

PMC

Re: Univerzálny MIDI editor

Příspěvek od PMC »

Nerozumím dotazu, co to znamená univerzální midi editor? Jak vypadá neuniverzální? Pokud univerzalita spočívá ve spustitelnosti kdekoliv, tak je tady třeba webový https://solmire.com/midieditor/. Píkud spíš máš na mysli bohatou funkčnost, tak za zmínku stojí třeba Anvil Studio nebo Rosegarden, či LMMS.

dano

Příspěvek od dano »

Univerzalny v zmysle obsiahnutych nastrojov. Dik za tipy, popozeram.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dano : ja pouzivam midiquest .. pride mi OK .. Sound Diver uz tusim neni nejaka aktualna verzia ..

PMC

Příspěvek od PMC »

... omyl ...
Naposledy upravil(a) PMC dne 21 lis 2019 09:19, celkem upraveno 1 x.

PMC

Příspěvek od PMC »

Když se dívám na ten midiquest, tak to snad ani není midi editor, ale konfigurační nástroj, manažer nastavení různých keyboardů. Já si pod pojmem midi editorem představuji nástroj pro tvorbu a editaci midi souborů. Takže vše beru zpět, nepochopil jsem dotaz a odpovídám na něco úplně jiného.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

PMC : pod MIDI EDITOROM chapeme editovanie syntakovych zvukov na pocitaci .. PLus samozrejme nejaky librarian .. Proste managovanie zvukovych bank ..

Odpovědět