URS Channel Strip nebo Sonalksis SV-315

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
macceba

URS Channel Strip nebo Sonalksis SV-315

Příspěvek od macceba »

Začal jsem uvažovat, že bych si letos k Vánocům nadělil na nějaký ten malý sw upgrade mojho PC (po dlouhý době a na hodně dlouhou dobu :cry: ), ale jsem totálně nerozhodněj, který.....Sonalksis se mi líbí mocmoc ale pod PT MPowered je pouze jako Stereo Plug-in a nedá se použít v na mono stopách, Urs má zase jednoduchou ale výbornou EQ sekci, kterou bych určitě užil, ale když srovnám jen ty compresory, tak mi na moje uši ten SV-315 vyjde líp.

carloff
Profesionál

Příspěvek od carloff »

a co waves ssl?
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

macceba

Příspěvek od macceba »

Hm, tak ty sou asi příliš vysoko na můj rozpočet, to abych prodal kolo a to by mi doma asi neprošlo :( .
ps. teď šeptem, navíc když jsem to testoval, kouknul sem i do temného vesmíru a od jednoho "Pána ze Sithu" jsem získal jeden výtisk SSL, ale doma jsem potom rozchodil jen ten Equalizer a ty druhé dva mi spolehlive crashly ProToolsy. :)

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

URS compressory mne moc nebavej, moc casu sem jim pravda nedal, ale uz ani nemam chut je pouzit...takovy nudny, dost mne zklamaly.

Sonalksis je mnohem zajimavejsi.

Nechces si nadelit radej DSP - SSL Duende at mas i nejakou krabici?

.

macceba

Příspěvek od macceba »

Duende: teď si nejsem jist, ale někde jsem tu čet, že zatím nejsou drivery pod WinXP, jinak nevím jestli mjí tyhle akcelerátory smysl na PT LE/MP, protože jak asi všichni víte, lehké ProToolsy nemají DelayCompensation, respektive maj ale jen do velikosti nastaveného bufferu, tj jestliže mám na bufferu např 1024 samplů. tak "Celková velikost" DC se rovná 1024 samplů.

kexik

Příspěvek od kexik »

macceba: ja by som skor povedal ze to nevie nikdo ;).
okrem uzivatelov, samozrejme, a tych tu moc nie je.

macceba

Příspěvek od macceba »

Hm, to jsem si všim, že ProToolsy tu nejsou moc oblíbené, pro moje potřeby AV postprodukce je to jasná volba, ale samo, každému vyhovuje něco jiného i když se v poslední době všichni developři navzájem vykrádaj o 106.

velvet

Waves SSL

Příspěvek od velvet »

Možná bych mohl dát k "Ježíšku" jeden tip.
Waves SSL za cca 460 USD - to je ovšem za AU či VST. Kolik by případně byla cena za TDM netuším. Snad taky o něco nižší...

kexik

Příspěvek od kexik »

velvet: on potrebuje rtas, nie tdm...

velvet

Příspěvek od velvet »

No jo, RTAS, koukám že pracuje s LE...
Nicméně v tom online obchodě odkud je mám budou mít vše... Jde pouze o to, zda lze RTAS demo downloadovat z Waves stránek.
Tedy tady je "návod" kdyby měl někdo zájem, mně takto vyšly Waves SSL (Native VST a AU formát) na 469 USD. :
Online obchod se jmenuje Alto music: www.altomusic.com/
Pošleš jim mail s otázkou na cenu a napíšeš, že Tě posílá "Gorilla from Metallabs" (to nejsem já , ale betatester Toontracku. Nevím zda to je kvůli tomu, aby byla nižší cena, nebo aby Gorilla sbíral body za doporučení-je mi to celkem jedno, protože to fungovalo...).
Napřed mi sdělili, že "neshipujou" do ČR, ovšem poté, co jsem napsal, že shippingu netřeba, jelikož demo mám z Waves stránek a stačí mi registrační informace, napsali mi svůj PayPAl účet, já zaplatil kreditkou a za chvíli jsem měl v mailu registrační číslo. S tím si pak na webu Waves aktivuješ demo na regulerní verzi.
A konečně- je třeba mít iLok.

Odpovědět