heh, neverim ze su tu ludia schopny napisat 15 prispevkov o plugine ktory v tej dobe este nevysiel (prvych 15) a slintat nad tym...
to ste hodnotili umelecky dojem z grafickeho spracovania interfaceu, alebo marketingove pudingove reci ktore ma URS na stranke?
: )))
slysel sem par ukazek a popravde me prvotni nadseni trochu preslo -- lip mi zni voxengo marquis. ale jestli je to opravdu jenom prumernej kompresor se dozvim az v mixu...
puf: tych prvych 15 uslintanych prispevkov tu bolo predtym ako to ktokolvek pocul, kedze este nebolo ani demo, takze tymi zvukovymi kvalitami to nebude ;D
aum generator : Jasne nerozebirejme tu jestli nekdo slinta ci ne . Je docela mozne az se mne to dostane pod ruku ze budu nadavat a plivat kolem sebe jiskry s myslenkou na jakej ze to brak sem to tak dlouho vlastne cekal Ale mam ty URS EQ a jsem na vysost spokojenej .
aum generator píše:puf: tych prvych 15 uslintanych prispevkov tu bolo predtym ako to ktokolvek pocul, kedze este nebolo ani demo, takze tymi zvukovymi kvalitami to nebude ;D
Ty EQ jsou super a ty Comp. Bundle budou taky super.
ty kompresory a par dalsich top vst pluginu z posledni doby, vcetne treba arturia prophet, nam voda asi neprinese... kolujou takovy zpravy...
ehm, co to tady vlastne zavadime za kaprikovske nazvoslovi