Velky problem s vst Predator(Rob Papen)

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
atom
Příspěvky: 261
Registrován: 30 črc 2008 20:28

Velky problem s vst Predator(Rob Papen)

Příspěvek od atom » 18 úno 2010 23:25

Zdravim priatelia.Mate niekto tento soft synth? Kupil som pred par dnami original verziu.A hned zacal jeden velky problem,ktory riesi aj Rob Papen osobne a podla jeho slov este nemali taky pripad...Ide o to ze ked nastavim akykolvek preset a stlacim klavesu zvuk znie ako ma.Ale akonahle napisem nejaky notovy zapis do piano rollu v FL Studiu 9(tiez original btw) a stlacim play aby som ho prehral zvuk z tohto presetu zmizne.a uz aj ked prepnem na druhy a vratim sa spat na povodny ten uz nehra :shock: A deje sa to aj tak ked len stlacim play v daw a nemusim mat ani nic zapisane v piano rolle.Nestava sa to so vsetkymi zvukmi,ale napr.jeden hra potom 4 nehraju atd.,takze je to nahodne.Skusal som aj odpojit midi klavesy,odinstalovat zvukovku,fl studio,predatora potom nainstalovat vsetko naspat a nic! :evil: :evil: Ide ma roztrhnut,stalo ma to kopu penazi,ale nejde len o to,ide o to ze je to perfektny nastroj a nefunguje.Rob Papen mi uz zaslal asi 5 verzii(starsich) Predatora,ale nic nepomohlo. :( Co mam robit,ste tu mnohi programatori znalci,skuste mi pomoct.
"BOLD,HUMOROUS AND VISUALLY STRIKING."

http://www.myspace.com/atomsoffury

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12783
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Velky problem s vst Predator(Rob Papen)

Příspěvek od dendy » 18 úno 2010 23:59

ak nepomohli ani rozne verzie potom by som sa obratil skorej na image-line - to bude podla mna skorej problem na ich strane pretoze v inych hostoch funguje predator perfektne ...

Uživatelský avatar
atom
Příspěvky: 261
Registrován: 30 črc 2008 20:28

Re: Velky problem s vst Predator(Rob Papen)

Příspěvek od atom » 19 úno 2010 00:11

Vidis,to ma nenapadlo.ale mam aj dema ine od RB a tie idu bez problemov..ale obratim sa na nich urcite tiez.
"BOLD,HUMOROUS AND VISUALLY STRIKING."

http://www.myspace.com/atomsoffury

Uživatelský avatar
atom
Příspěvky: 261
Registrován: 30 črc 2008 20:28

Re: Velky problem s vst Predator(Rob Papen)

Příspěvek od atom » 19 úno 2010 09:29

Tak image-line mi poradilo par veci povypinat alebo pozapinat v nastaveni wrapperu a vyzera to tak ze vsetko funguje ako ma.islo tam o multi-threading processing a nastavenie ''use fixed sized buffers'' tak som sa s tym hral a zacalo to fungovat :-) dufam ze to tak ostane.
"BOLD,HUMOROUS AND VISUALLY STRIKING."

http://www.myspace.com/atomsoffury

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Velky problem s vst Predator(Rob Papen)

Příspěvek od kexik » 19 úno 2010 10:50

mas FL 9.0.3? starsie verzie 9 boli relativne zabugovane

ono ak si musel vypnut multithreading tak ten vsti bude dost zrat cpu...

Uživatelský avatar
atom
Příspěvky: 261
Registrován: 30 črc 2008 20:28

Re: Velky problem s vst Predator(Rob Papen)

Příspěvek od atom » 19 úno 2010 19:22

Ahoj,mam 9.0.3.A zas ten problem vyvstal.Ked dam renderovat skladbu tak linky predatora v skladbe nie su,proste sa nenahra.A ked skusim zahrat klavesou potom ten preset tak nehra.tak prepnem na nasledujuci a potom zase naspat na ten povodny a zas hra.Ale ked dam ulozit skladbu do mp3 tak ho nenahra.toto nie je mozne uz,ja sa zblaznim.Musi byt sposob ako to spravit.. :evil: :evil: :evil: :evil:
"BOLD,HUMOROUS AND VISUALLY STRIKING."

http://www.myspace.com/atomsoffury

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Velky problem s vst Predator(Rob Papen)

Příspěvek od Ondra P. » 19 úno 2010 20:24

atom: :) mam ho koupenej a cubase , ableton myslim vpohode , ale moc ho nepouzivam....
Jinak podobnej problem mam s massivem s presetama , tam kdyz se projizedej presety , tak v nich praska, nebo uplne prestanou hrat proste dost obdobny jako mas ty s predatorem...
Jinak te celkem dobre chapu... ja resim obdobny problemy s tim massivem , Largem , Kontaktem a jeste s par pluginy... vse mam koupeny a nemuzu je pod Win pouzivat, proste k nasrani...
legrace je ze mam pujcenej na par dni mac pro a zde vse facha jak hodinky...

kazdopadne preju pevny nervy :D

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Velky problem s vst Predator(Rob Papen)

Příspěvek od kexik » 21 úno 2010 16:01

ak nefunguje render musis to nahrat realtime... zapni si v fx tracku kam ti hra ten predator audiologger (shift+E) a prehraj track... ale je to cele debilina akasi...

Uživatelský avatar
atom
Příspěvky: 261
Registrován: 30 črc 2008 20:28

Re: Velky problem s vst Predator(Rob Papen)

Příspěvek od atom » 21 úno 2010 18:07

No to je debilina absolutna :D ,budem to musiet asi nahrat realtime.ale vcera som skusal nieco nahrat a nahralo to.takze si to robi co chce asi..
"BOLD,HUMOROUS AND VISUALLY STRIKING."

http://www.myspace.com/atomsoffury

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Velky problem s vst Predator(Rob Papen)

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 21 úno 2010 18:31

a jde jen o tohle vst? v ruznych projektech se to chova stejne? obcas se mi tohle stava v cubendu, kdyz mam omylem zapnuty Write (zapis automatizace) a k zacatku midi partu se zapise 'neviditelna' automatizace cisla presetu - takze at se nastavi v instrumentu cokoliv, pri presunuti na zacatek partu se hned vsechno prepne zpet (treba na defaultni 'preset #1').

Uživatelský avatar
atom
Příspěvky: 261
Registrován: 30 črc 2008 20:28

Re: Velky problem s vst Predator(Rob Papen)

Příspěvek od atom » 22 úno 2010 11:15

Cau,ano ide len o tento vst.dokonca ine od Roba Papena idu v pohode.A je to tak aj v ostatnych projektoch :x
"BOLD,HUMOROUS AND VISUALLY STRIKING."

http://www.myspace.com/atomsoffury

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Velky problem s vst Predator(Rob Papen)

Příspěvek od kexik » 22 úno 2010 15:18

tak ma napada, v audio settings napravo je funkcia reset plugins on transport... mozno ked to odfajknes, pomozes si. ze ako sa cely pappen resetuje ked das play...

Odpovědět