Ahoj hledám efekty, který by uměly:
1. přimíchat k hlasu nějaký signál, který by zabarvení hlasu změnil, aby to vypadalo, že zpívá jiná osoba - např. pokud si nazpívám 3 stopy pro Backing vokals, tak abych mohl k druhé přimíchat nějaký signál aby to vypadalo, že zpívá jiná osoba. Totéž pak třeba udělat se stopou třetí.
2. přes MIDI připojit k hlasu další tóny. Např. pokud budu zpívat "C", tak aby se ještě stiskutím klávesy "E" a "G" připojil tón hlasu "E" a "G" a vytvořil se tak akord "C-Dur".
Exsitujou nějaké takové efekty?
VST efekty pro úpravu hlasu
Re: VST efekty pro úpravu hlasu
Díky to je dobre Tip, já jsem ale myslel přidat tón jen v některých pasážích zpěvu (ne v celé stopě, jako to dělá tenhle efekt).
jezis tak si tu stopu zduplikuj, sestrihej/vystrihej tu diplicitni a aplikuj efekt jen na mista, kde to chces pouzit.. nekdy mi prijde, ze misto aby se lidi snazili vyuzit to co je, tak si fantazirujou nejaky nesmysly, ktery nikdy nebudou existovat. trochu snahy clovece 

to ja bych chtel VSTcko, ktery by uplne samo umelo delat hudbu, co se bude skvele prodavat. to VST musi byt free a cesky...
PRESNE ! 15 rokov dozadu nemali ludia ani desatinu tych moznosti co mame dnes a aka vyborna hudba vznikala... v mnohych pohladoch lepsia, kreativnejsia, nez dnes... dnes je to furt dokola o "este si kupim to a to a potom uz konecne zacnem robit muziku" ... to je smiesne...biscuit píše:nekdy mi prijde, ze misto aby se lidi snazili vyuzit to co je, tak si fantazirujou nejaky nesmysly, ktery nikdy nebudou existovat.
ok, ok, tahle možnost mě nanapadla. Já dělám spíš s MIDI a VST a pak to rovnou pomocí export audiomixdown exportuju do WAV, takže s audiostopami téměř nepracuju a s jejich stříháním už vůbec, proto mě tahle možnost nenapadla...tak hned nebuďte tak nerudnýbiscuit píše:jezis tak si tu stopu zduplikuj, sestrihej/vystrihej tu diplicitni a aplikuj efekt jen na mista, kde to chces pouzit.. nekdy mi prijde, ze misto aby se lidi snazili vyuzit to co je, tak si fantazirujou nejaky nesmysly, ktery nikdy nebudou existovat. trochu snahy clovece

Jo a hodně zdraví, štěstí, lásky a v neposlední řadě hudební invence v roce 2012!!!
atoss: no vzhledem k tomu, ze uz jsem nejakej patek chodis, tak me to prave zarazilo. ale prisuzuju to prejezeni se vanockama, cukrovim a salatem