VST multiefekt podporující X-Y pad

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
dirtymusic

VST multiefekt podporující X-Y pad

Příspěvek od dirtymusic »

Máte prosím někdo typ na osvědčený VST multiefekt, který umí X-Y pad a ideálně k tomu ještě i na další parametry knoby? (jakože aby neměl editovatelný jenom ty dva parametry na padu) Díky za případnou radu

loudspeaker

Příspěvek od loudspeaker »

FM8 od NI? jinak se omlouvam jestli se pletu..

dirtymusic

FM8 něco takovýho umí? já myslel že to je jenom pokračovatel fm7 a tam snad nic nebylo nebo jo? ja sw synthy už nepoužívám skoro vůbec, tak nějak nemám přehled.. našel jsem fx jockey na kvr ale nejde to stáhnout a web autora je asi mrtvej už.. hodilo by se mi kdyby někdo znal něco free, ale když to bude něco hodně dobrýho a jednoduchýho tak to klíďo i koupim..

mONOGRAm

Příspěvek od mONOGRAm »

dirtymusic: cokolvek, co ma modulacnu matricu s volitelnym zdrojom /za predpokladu, ze volitelny zdroj - X-Y pad bude vysielat spravy na nejakom CC/

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

sak XY controler posiela 2 rozne kontrolery ne ? jeden z osi X druhy z Y .. To predsa musi fungovat uplne so vsetkym ..

dirtymusic

díky, zkusim to.. máte nějakej typ na dobrej vst mulťák? zatim se mi nepodařilo to přiřadit k něčemu, co x-y pad nativně nepodporuje, jak na to šáhnu tak to vyšle polohu X i Y a nenamapuje se to správně, radši bych něco co už s padem umí nativně pracovat..

BS

Příspěvek od BS »

jak rika Pytkin, namapuj na X/Y jakykoliv CC a musi to fungovat. mne to takhle jelo na padkontrolu uplne suprove.

Odpovědět