VST Plugin na GPU NVidia

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

VST Plugin na GPU NVidia

Příspěvek od Poshook » 29 črc 2008 22:04

prve lastovicky, tu je pokec o tom aj moznost stiahnut plugin. treba PC a Nvidiu 8600


http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic ... sc&start=0

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 30 črc 2008 08:36

O tom uz jsem neco cetl davno, ale doted jsem nevidel vysledek. Nekde bylo avizovano, ze maji vzniknout VST, ktere budou vyuzivat cipu graf. karet. To by bylo pri nejmensim hezke :c)

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 30 črc 2008 08:48

...nejlepe nakej sw "adapter", kterej by umoznoval, aby na tom bezely vsechny VSTcka :)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 30 črc 2008 08:52

Cyril: to už bychom asi chtěli moc :D

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 30 črc 2008 08:56

Tom-Thak: no asi jo... ale kdyz muzou bejt ruzny emulatory, proc ne tohle?
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 30 črc 2008 09:00

Cyril: to je pravda ono by to dost usnadnilo praci by sis koupil kartu na hry a zaroven i na muziku.. ted by mi to bylo líto koupit kartu za 5litru jen kvuli tomu, ze jednou za rok spustim na jedno odpoledne nejakou hru.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 30 črc 2008 09:02

poznas emulator, ktory by bol rychlejsi ako povodny system? vsak to je princip, ze tie pluginy pouzivaju rovno instrukcie pre GPU... nejaky emulator by celu podstatu riesenia postavil na hlavu. osobne si myslim ze dnes cely tento napad nestoji za to. mozno pred par rokmi ked sa objavili prve kvalitne pluginy a cpu nestihali, ale dnes uz stihaju. a za cenu upgrade z lacnej grafiky na podporovanu sa da pomaly kupit rychlejsi procesor

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 30 črc 2008 09:18

kexik: jasne, gameboy emulator pro PC/Mac :)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 30 črc 2008 09:27

gameboy emulator takisto nie je rychlejsi v povodnom zmysle slova. rychlejsi je len prakticky, koli tomu ze pc/mac je ovela vykonnejsia platforma ako gameboy. ale ten preklad instrukcii je ovela narocnejsi ako samotny program

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 30 črc 2008 09:29

kexik: Je pravda, že UAD Karta dneska už taky nestojí moc peněz v tom základním balíku a navíc plug iny se dají koupti v zahraničí v různých cenových akcích. Navíc ty plug iny budou kvalitou o trochu jinde než většina free plug inů. Takže máš svým způsobem pravdu, že už to dneska neni tolik opodstatněný.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 30 črc 2008 09:40

ja som nehovoril o UAD, ale o veciach co bezia nativne na pc... ale audio akceleracne karty su tu tiez a vykonovo uplne inde ako tie graficke chipy

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 30 črc 2008 10:08

kexik: ja taky netvrdim, ze si mluvil o UAD karte, ja jen konstatuju, ze kdyz si koupis graf. kartu s poradnym vykonem tak te vyjde na hodne penez.. a UAD PCI dneska uz nestoji tolik penez. Takze tim padem je to jeden z dalsich duvodu proc vyuziti Graf. cipu karty na VSTcka neni dneska uz tak podstatna vec.. navic jak si sam rekl, procesory jsou uz taky cenove i vykonove jinde.

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 30 črc 2008 12:22

Mno ale kdyz uz si jednou clovek koupi grafickou kartu a vykon tu je.. tak proc ho nevyuzit i kdyby treba tahal treba jen hq verby a master comp s eq :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 30 črc 2008 12:29

este tu je otazka stability... som si skoro isty ze ked hentaky plugin klakne, treba zostrelit cele pc

Odpovědět