O tom uz jsem neco cetl davno, ale doted jsem nevidel vysledek. Nekde bylo avizovano, ze maji vzniknout VST, ktere budou vyuzivat cipu graf. karet. To by bylo pri nejmensim hezke :c)
Cyril: to je pravda ono by to dost usnadnilo praci by sis koupil kartu na hry a zaroven i na muziku.. ted by mi to bylo líto koupit kartu za 5litru jen kvuli tomu, ze jednou za rok spustim na jedno odpoledne nejakou hru.
poznas emulator, ktory by bol rychlejsi ako povodny system? vsak to je princip, ze tie pluginy pouzivaju rovno instrukcie pre GPU... nejaky emulator by celu podstatu riesenia postavil na hlavu. osobne si myslim ze dnes cely tento napad nestoji za to. mozno pred par rokmi ked sa objavili prve kvalitne pluginy a cpu nestihali, ale dnes uz stihaju. a za cenu upgrade z lacnej grafiky na podporovanu sa da pomaly kupit rychlejsi procesor
gameboy emulator takisto nie je rychlejsi v povodnom zmysle slova. rychlejsi je len prakticky, koli tomu ze pc/mac je ovela vykonnejsia platforma ako gameboy. ale ten preklad instrukcii je ovela narocnejsi ako samotny program
kexik: Je pravda, že UAD Karta dneska už taky nestojí moc peněz v tom základním balíku a navíc plug iny se dají koupti v zahraničí v různých cenových akcích. Navíc ty plug iny budou kvalitou o trochu jinde než většina free plug inů. Takže máš svým způsobem pravdu, že už to dneska neni tolik opodstatněný.
kexik: ja taky netvrdim, ze si mluvil o UAD karte, ja jen konstatuju, ze kdyz si koupis graf. kartu s poradnym vykonem tak te vyjde na hodne penez.. a UAD PCI dneska uz nestoji tolik penez. Takze tim padem je to jeden z dalsich duvodu proc vyuziti Graf. cipu karty na VSTcka neni dneska uz tak podstatna vec.. navic jak si sam rekl, procesory jsou uz taky cenove i vykonove jinde.