VST Plugin na GPU NVidia

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Poshook

VST Plugin na GPU NVidia

Příspěvek od Poshook »

prve lastovicky, tu je pokec o tom aj moznost stiahnut plugin. treba PC a Nvidiu 8600

http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic ... sc&start=0

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

O tom uz jsem neco cetl davno, ale doted jsem nevidel vysledek. Nekde bylo avizovano, ze maji vzniknout VST, ktere budou vyuzivat cipu graf. karet. To by bylo pri nejmensim hezke :c)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

...nejlepe nakej sw "adapter", kterej by umoznoval, aby na tom bezely vsechny VSTcka :)

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Cyril: to už bychom asi chtěli moc :D

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Tom-Thak: no asi jo... ale kdyz muzou bejt ruzny emulatory, proc ne tohle?

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Cyril: to je pravda ono by to dost usnadnilo praci by sis koupil kartu na hry a zaroven i na muziku.. ted by mi to bylo líto koupit kartu za 5litru jen kvuli tomu, ze jednou za rok spustim na jedno odpoledne nejakou hru.

kexik

Příspěvek od kexik »

poznas emulator, ktory by bol rychlejsi ako povodny system? vsak to je princip, ze tie pluginy pouzivaju rovno instrukcie pre GPU... nejaky emulator by celu podstatu riesenia postavil na hlavu. osobne si myslim ze dnes cely tento napad nestoji za to. mozno pred par rokmi ked sa objavili prve kvalitne pluginy a cpu nestihali, ale dnes uz stihaju. a za cenu upgrade z lacnej grafiky na podporovanu sa da pomaly kupit rychlejsi procesor

Cyril

Příspěvek od Cyril »

kexik: jasne, gameboy emulator pro PC/Mac :)

kexik

Příspěvek od kexik »

gameboy emulator takisto nie je rychlejsi v povodnom zmysle slova. rychlejsi je len prakticky, koli tomu ze pc/mac je ovela vykonnejsia platforma ako gameboy. ale ten preklad instrukcii je ovela narocnejsi ako samotny program

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

kexik: Je pravda, že UAD Karta dneska už taky nestojí moc peněz v tom základním balíku a navíc plug iny se dají koupti v zahraničí v různých cenových akcích. Navíc ty plug iny budou kvalitou o trochu jinde než většina free plug inů. Takže máš svým způsobem pravdu, že už to dneska neni tolik opodstatněný.

kexik

Příspěvek od kexik »

ja som nehovoril o UAD, ale o veciach co bezia nativne na pc... ale audio akceleracne karty su tu tiez a vykonovo uplne inde ako tie graficke chipy

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

kexik: ja taky netvrdim, ze si mluvil o UAD karte, ja jen konstatuju, ze kdyz si koupis graf. kartu s poradnym vykonem tak te vyjde na hodne penez.. a UAD PCI dneska uz nestoji tolik penez. Takze tim padem je to jeden z dalsich duvodu proc vyuziti Graf. cipu karty na VSTcka neni dneska uz tak podstatna vec.. navic jak si sam rekl, procesory jsou uz taky cenove i vykonove jinde.

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Mno ale kdyz uz si jednou clovek koupi grafickou kartu a vykon tu je.. tak proc ho nevyuzit i kdyby treba tahal treba jen hq verby a master comp s eq :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

kexik

Příspěvek od kexik »

este tu je otazka stability... som si skoro isty ze ked hentaky plugin klakne, treba zostrelit cele pc

Odpovědět