Prosím neví někdo jestli nejde v patchmixu pověsit normální VST na masteru? dejme tomu koreční EQ? bylo by to pohodlnější než ho mít na masteru v cbs a na mixdown ho vypínat. Zřejmě ale PM pracuje pouze s interním DSP FX.
Nebo by to šlo nějak naroutovat?
dík
VST v EMU patchmix
Re: VST v EMU patchmix
len interne efekty .. VST sa nedaju pouzit .. len naopak .. vo VST mozes pouzit tie interne ..
pytkin: chci se zeptat na ty interni pluginy, jestli jsou pouzitelny. Ja si kdysi hral s kompresorem a nejakejma efektama na kytaru, ale neoslovilo me to a ted uz jsem na to uplne zapomnel ze tam jsou vlastne interni efekty
vlad : tiez ma to moc neoslovuje .. priznam sa tiez som to skusal len raz .. a neprisli mi nijak zaujimave .. vo VST hoste ich pouzivat je uplne zbytocne .. rozhodne lepsie pluginy sa daju stiahnut z internetu a su free (o tom tu na fore je dost vela tem) .. pouzitelne to je len nazivo .. bez softu .. ale ziaden ma moc neoslovil , ze by som to potreboval .. radsej by som asi pouzil nejaky VST , aj ked by tam bola latencia ..
ja jsem je pouzil primo za vstupem. tusim ze phaser nebo neco podobneho na kytaru a nebylo to ono. Ted si vzpominam, ze jsem si i kvuli internim efektum 1616m koupil . Ale jinak si nemuzu stezovat, jedu na ni uz 3 rok
...tak a vlastně by mne zajímala i ta opačná situace. Jdou interní VST použít normálně, to zn. ne jenom přímo v patchmixu? je třeba někam nakopírovat nějakej .dll ?
...pravděpodobně se jedná o ten emupowerfx.dll ?
...pravděpodobně se jedná o ten emupowerfx.dll ?
Prosím o radu.
u 1616m mi odešel zdroj.... byl jsem tedy asi 4 měsíce bez EMU. Mezi tím proběhl reinstal systému.
a ted, když mi došel zdroj náhradní, nějak sem zapoměl jak na patchmix.
v podstatě jde o to že jsem měl výslednej master poslanej s rovnym zvukem do sluchátek ale před cestou do beden jsem měl EQ (kompenzuju utlum na bednách - bez něj pískají)
Vim jen že mi trvalo dost dlouho než jsem přišel na to, co kam poslat.
Ted mi přijde patch mix uplně nelogickej a netušim jak sem se k tomu dopracoval....
poradí stálý učivatel?
dík moc
u 1616m mi odešel zdroj.... byl jsem tedy asi 4 měsíce bez EMU. Mezi tím proběhl reinstal systému.
a ted, když mi došel zdroj náhradní, nějak sem zapoměl jak na patchmix.
v podstatě jde o to že jsem měl výslednej master poslanej s rovnym zvukem do sluchátek ale před cestou do beden jsem měl EQ (kompenzuju utlum na bednách - bez něj pískají)
Vim jen že mi trvalo dost dlouho než jsem přišel na to, co kam poslat.
Ted mi přijde patch mix uplně nelogickej a netušim jak sem se k tomu dopracoval....
poradí stálý učivatel?
dík moc
- Přílohy
-