VST Wagner Sharp Tube Guitar Preamp
VST Wagner Sharp Tube Guitar Preamp
http://freemusicsoftware.org/665
je to iba SW gitarovy preamp, treba k nemu este speaker simulator alebo inpulz.
s inpulzom (6L6 koncak Acoustic 160 + 2x12" box) to velmi narychlo hra asi takto:
je to iba SW gitarovy preamp, treba k nemu este speaker simulator alebo inpulz.
s inpulzom (6L6 koncak Acoustic 160 + 2x12" box) to velmi narychlo hra asi takto:
Re: VST Wagner Sharp Tube Guitar Preamp
Hezky. Sharp uz jsem kdysi zkousel a prisel mi docela dobrej. Nedal bys asi nahodou k dispozici ten impuls? 

mam ho doma a dostanem sa k tomu tak o par dni... vyrobil som ho tak, ze som spravil v SF kratucky obdlznik, takyto:

a ten som pustil z line out zvukovky do koncu a odsnimal od boxu SM57. neviem, ci to bol spravny postup, skorej nie
ten imulz je trochu zastrety, tak to dohanam este s EQ.
a ten som pustil z line out zvukovky do koncu a odsnimal od boxu SM57. neviem, ci to bol spravny postup, skorej nie

hra to dost slusne podla mna ..
je to spravny postup...
nádhera, parádní zvuk.
este sa k nemu pouziva vraj nejaky free Tube Screamer od nejakych rusov, skusim najst.
ja som to nakopol DS1 od Simul Analog, ale ani nie skreslenie, len trochu viac vysok...
ja som to nakopol DS1 od Simul Analog, ale ani nie skreslenie, len trochu viac vysok...
super, akurat to hladam
dik.

http://valwatt.com/stary/acoustic160_2x12_SM57.wavAmorph píše:...Nedal bys asi nahodou k dispozici ten impuls?
...ako som pisal, je dost zastrety, bol to len pokus, ci to vobec funguje a potom som sa uz k tomu dalej nikdy nedostal. ale s trochou EQ sa da

rastis: pri naberani impulzu hra brutalnu rolu prevodnik, musi mat dobru impulznu odozvu, inak sa tiez podpise na vysledku (teda, podpise sa vzdy, ale niekedy viac a niekedy menej). odda sa tiez pouzit co najvyssiu samplovacku a radsej potom vysledny wav prepocitat, opat koli chybe pri merani rychlych signalov.
skusil som ten wegener a to skreslenie je imo skor mosfetove a podove nez lampove. zvlast kila sa chovaju divne, pri hrani na jednej strune je to pekne ale inak mi pride simulanalog celkom inde. a v tej tvojej ukazke su nejake divne vysky, tiez to pripomina nejaky digitalny multiefekt z konca 90tych rokov
rastis: dik moc, vyzkousim.
Nemel se spravne ten impuls prohnat jeste pres voxengo deconvoler?neviem, ci to bol spravny postup, skorej nie
preco ? vies mi popisat trochu teoreticky, o co pri vyrobe impulzu cohosi ide ?vras píše:Nemel se spravne ten impuls prohnat jeste pres voxengo deconvoler?neviem, ci to bol spravny postup, skorej nie