souhlas-konečně to tu někdo řekl naplno,ale pak nevim o čem tu dále psát..kexik píše:to si ale skusal najvacsie sracky na trhu
VST warmery, harmonics enchancery a spol. - SEM
Re: VST warmery, harmonics enchancery a spol. - SEM
Nevim co je na Nebule o.k. když i Bootsiho freevare zní víc jako magnetofon než např.Nebula preset Strudel který byl udajně samplován na Studeru...a podobně je to i s ostatními mnou již zmíněnými simulacemi
Mam stejnou zkusenost, ze to vetsinou nakonec vypinam...ty pluginy co jsem sem nastrelil mi pouze propluly rukama/usima a zase odpluly...docela fajn SW "warmer" ktery jeste pouzivam je EQ Sat a CL1B z powercore..ale HW to zatim nesaha ani po kotniky..No, ono to tak černobílé není,koupil jsem si kdysi např BBE sonic maximizer plugin,a to právě proto že po jeho zařazení mi téměř všechno znělo lépe,asi po 14 dnech se mi všechno zdálo moc ostré a tak dlouho jsem ten efekt zeslaboval až jsem ho nakonec vyřadil uplně a nahradil Gliss eq a byla zase pohoda/jen jsem nemusel zbytečně vyhodit 130 doláčů/,
podobně to bylo předtim s Vintage warmerem,kterým jsem chtěl nahradit limitery od waves ...,
a ještě předtím s podem,kterým jsem chtěl bláhově nahradit své lampové kombo...,
a nakonec naposledy s Nebulou-myslel jsem že mi udělá zvuk starých páskových magnetofonů,leslie bedny,marshall stacku atd...
Naposledy upravil(a) monoque dne 22 dub 2010 13:57, celkem upraveno 2 x.
přesně--málem jsem zapoměl-taky jsem si kdysi koupil Voxengo AF suite hlavně kvůli tomu tapebus...nakonec jsem ho opět nikdy nepoužil...jen další případ jak může být člověk nepoučitelnej,už jsem možná za ty zbytečný útraty mohl mít skutečněj bazarovej páskáč i s doživotním servisemc9000 píše:levný Voxengo pluginy udělaj dost. Na ten zvuk pásku používám Vox. Tape buss

Nam se nejvice osvedily emulace tapeove saturace..momentalne HEDD192 a na wishlistu Anamod ATS-1 a klasicke lampy(at uz kompresor, sumace, eq atp,ale i emulace lamp treda prave z HEDDa). Kdyz to clovek slysi tak je to s prominutim na "posr..." a tezko se pak hleda SW, ktery by se tomu alespon priblizil,ale to uz je asi mimo tohle tema SW warmeru...:-/kvaca píše:přesně--málem jsem zapoměl-taky jsem si kdysi koupil Voxengo AF suite hlavně kvůli tomu tapebus...nakonec jsem ho opět nikdy nepoužil...jen další případ jak může být člověk nepoučitelnej,už jsem možná za ty zbytečný útraty mohl mít skutečněj bazarovej páskáč i s doživotním servisemc9000 píše:levný Voxengo pluginy udělaj dost. Na ten zvuk pásku používám Vox. Tape buss

Naposledy upravil(a) monoque dne 22 dub 2010 14:27, celkem upraveno 2 x.
...ale abych nebyl výhradně negativní,sám ted testuji toto:
http://www.meldaproduction.com/mcreativ ... urator.php
Netvrdím že zní zcela analogově ale při 4x oversamplingu přinejmenším neudělá větší škodu než užitek,což je v říši VST enhancing type plugin věc hodně neslýchaná!Dopuručuji vyzkoušet./navíc se jedná o český produkt/
Netvrdím že zní zcela analogově ale při 4x oversamplingu přinejmenším neudělá větší škodu než užitek,což je v říši VST enhancing type plugin věc hodně neslýchaná!Dopuručuji vyzkoušet./navíc se jedná o český produkt/
No...já mám hudbu pouze jako svoje hobby takže si musím vystačit s řadou TLA Ivorymonoque píše:Nam se nejvice osvedily emulace tapeove saturace..momentalne HEDD192 a na wishlistu Anamod ATS-1 a

Hezky, sem o českých pluginech vůbec nevěděl.kvaca píše:...ale abych nebyl výhradně negativní,sám ted testuji toto:

Skusal som SoundToys Decapitatorhubart píše:možem odporucit najnovsí plugin Decapitator od Soundtoys
"zozere" strasne vela CPU vykonu a tom mam silny CPU

Soundtoys balík je super, mám, používám, Decapitator je na něco dobrej, třeba můj konkrétní typ na warm skoro hotové skladby, tedy na hotovej mix.:Profil píše:Skusal som SoundToys Decapitatorhubart píše:možem odporucit najnovsí plugin Decapitator od Soundtoys
"zozere" strasne vela CPU vykonu a tom mam silny CPU
Nastavit model "E " drive na minimum, briliance trochu doprava, ale jen fous od středu a poták DRY/WEtt tak nějak těsně za první (minimální) tečku, opravdu jenom trochu maxímálně na 2hou tečku ale to už bývá moc. Pěkně to zvuk tak nějak zakulatí nebo jak bych to nazval.
C9000: vdaka za tip...vyskusam
Myslim, ze za zmienku stoji aj FATSO™ Jr./Sr. Analog Tape Simulator & Compressor od Universal Audio....s tym som dosiahol velmi dobre vysledky....
mozem odporucit !!!
mozem odporucit !!!