vsti/aui na basy pre OSX (+delay/verb, idealne free)
Re: vsti/aui na basy pre OSX (+delay/verb, idealne free)
zadny da best neexistuje, pohybujeme se v subjektivnich kruzich, tak uz si to uvedomte 
Z těch placenejch bych zmínil ještě Z3ta+.
pokial viem z3ta nieje na osx
Ale toto nie je len o VSTi... to je o EQ, Comp atd.STi píše:mam stale problem urobit cisty a silny sub bass, co by ste odporucili? bud je vzdy zafarbeny vyssim strednym basom alebo ho zase nepocut
no mozna to je taky o monitorech a mistnosti..tomy45 píše:Ale toto nie je len o VSTi... to je o EQ, Comp atd.STi píše:mam stale problem urobit cisty a silny sub bass, co by ste odporucili? bud je vzdy zafarbeny vyssim strednym basom alebo ho zase nepocut
a hlavne o skusenostiach a vedomostiach nazbieranych za dlhsi cas ... ucit sa ucit sa ucit sa .. a pouzivat google, tutorialov na kazdy typ basy co vo vesmire existuje je plny web... 
biscuit píše:no mozna to je taky o monitorech a mistnosti..tomy45 píše:Ale toto nie je len o VSTi... to je o EQ, Comp atd.STi píše:mam stale problem urobit cisty a silny sub bass, co by ste odporucili? bud je vzdy zafarbeny vyssim strednym basom alebo ho zase nepocut
dendy : levný to neni za vyskoušení to stojí... Tone2 Electrax , LP Cronox, Waldorf Largo, možná i RP Subboombass.
Delay - imageline Juice pack (tam je slušný dely) , Fabfilter Timeless
Reverb - overloud Bverb
Free toho asi moc nebude.
Delay - imageline Juice pack (tam je slušný dely) , Fabfilter Timeless
Reverb - overloud Bverb
Free toho asi moc nebude.
ekeaze: ty pouzivas cronoxe na basy? ja vlastne jen na plochy..
zrovna v psytrance je to jeden z mála co se používá...
cronox ??? to si ma tiez prekvapil
viem ze pomaly kazdy kto nieco znamena v psycku ma nordlead2 a aj ho vyznamne pouziva (aj na basy) ale o cronoxe som vzivote nepocul 
nakupovat sa mi momentalne moc nechce, kuoil som Curve a este Battery3:) (po rokoh asi zase viac zacnem robit s midi a menej s audiom - to ma nanostudio naucilo:)) ... snad casom... ta electrax ma fakt laka...
ale basy uz asi mam poriesene, tie TAL veci su fakt. fantasticke... bassline sa nestrati v mixe ani ked tam uz je
pomerne husto...
nakupovat sa mi momentalne moc nechce, kuoil som Curve a este Battery3:) (po rokoh asi zase viac zacnem robit s midi a menej s audiom - to ma nanostudio naucilo:)) ... snad casom... ta electrax ma fakt laka...
ale basy uz asi mam poriesene, tie TAL veci su fakt. fantasticke... bassline sa nestrati v mixe ani ked tam uz je
pomerne husto...
Já myslel že je tyjo. Tak to nicdendy píše:pokial viem z3ta nieje na osx
dendy : když jsem prolejzal nejaky psy fora tak se o cronox hodně psalo, tedy hlavně o cronox 2 , ale 3 musí být to samý.