Broomstickbass, má vcelku dobrý samply, rozhodně použitelnější než Trilogy. Jinak skus nějaká samplovací CD ale na tohle téma se tu již napsalo mnoho. Skus projet databázi
atoss: ak to ma byt fakt rockova muzika, cokolvek ine ako naozajstna basa bude viac alebo menej nahovno. ak to ma byt pop alebo nejaky experimentalny zaner, mozeme debatovat, ale ROCK je hlavne basa/bicie
kexik: Nebud tak striktni, i hodne dobry kapely nahraly desku se samplovanou basou. Napr Voivod - The Outer Limits, basak jim zrovna utekl, tak tam dali samply a je to vyborna deska!
c9000: Tesi me ze chvalis Broomstick Bass, dost ho pouzivam. Ale na sucho se to moc neda, clovek si s tim musi pohrat. Chtel jsem zkusit Trilogy, ale po tvem prispevku se na to vybodnu.
kexik: no ako sa to vezme. aj na klavesoch sa da zahrat tucna rockova basa, pokial nekvantizujes, mas feel a aj dobry sampel... ale samozrejme zive je zive. len si zas nemyslim, ze by to musela byt katastrofa...
Acid: Lehce se to chvili skutecne podoba...Mno asi maj Prodigy taky radi Voivod, nebo jen nahoda.
Me jen mrzi ze Voivod skoncil po smrti Piggiho, a Prodigy taky asi konci - vycpelosti...
Ale je to mimo tema, tak toho nechme.
Vuid píše:Acid: Lehce se to chvili skutecne podoba...Mno asi maj Prodigy taky radi Voivod, nebo jen nahoda.
Me jen mrzi ze Voivod skoncil po smrti Piggiho, a Prodigy taky asi konci - vycpelosti...
Ale je to mimo tema, tak toho nechme.
lisi se to v tempu a par drobnostech ale skoro mi pripada jako kdyz tam kde konci jeden zacina druhy rikejme tomu inspirace
Prodigy neskonci
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
dobry napad kexik, myslis jako pomoci dvouprojekce vizualne zobrazovat detaily zvuku ve 3d? luxus kexik
tomu rikam detailni editace mas to patentovane?
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."