Ahoj,
narazil jsem na problém s WaveLabem 5 při pálení montáže Write CD - wavelab neumí najít Device.. - pokud však dám Tools -> CD/DVD Info, tak to najde obě mechaniky v pohodě... (NEC DVD-RW ND-3520A, NEC DV-5800).. zkoušel jsem hledat v options, zda tam není nějaké další nastavení či přiřazení mechanik, ale nepochodil jsem. Napadlo mě, jestli WaveLabu nevadí, že chci pálit CD kompilaci pomocí DVD-RW mechaniky a tak jí nechce brát v potaz - další CDR mechanika se mi do kompu nevejde - už na ní není místo.. máte s tímto někdo zkušenosti???
předem děkuji za odpovědi...
ja myslim ze DVD-RW mechanika by nemala vadit .. mal by zvladat napalovat na nu .. skorej by som to videl na problem v dakom nastaveni .. viac ti poradit neviem .. nemam tu wavelab ..
já si taky myslim, že by byla chujovina, aby to CD pálilo jen pomocí CDR a DVD pomocí DVDR mechanik, ale nastavení sem prolez všechny dostupný a nikde to tam nebylo.... Jinak zatím díky - uvidíme, jestli se ozve někdo, kdo wavelab má
tam musis nastavit driver pro tu urcitou mechaniku.. jsou tam i universalni (kdyz tam nenajdes primo pro tu svoji tak zvol nejaky univerzalni priblizny speciofikaci ty mechaniky).... to nastaveni se dela kdyz otevres nabidku programu (start), tak v zalozce kde mas wavelab je i spousteci soubor pro nastaveni driveru, tet bohuzel nevim jak se to presne jmenuje, ale hned jak otevres tu zalozku tak hned uvidis ...
plus ked to zlyha, nic ti nebrani vyrobit wavelabom image a ten vypalit hocakym inym softom. k strate kvality ani obsahu pritom nedojde, je to len dlhsie
Adresář Wavelab -> Tools -> CDR, použít program "dvreg.exe" a vybrat pro mechaniku správný driver. Případně updatovat ASAPI - ke stažení na stránkách Steinbergu.