WaveLab 5 a pálení CD

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Jens Ludwig

WaveLab 5 a pálení CD

Příspěvek od Jens Ludwig »

Ahoj,
narazil jsem na problém s WaveLabem 5 při pálení montáže Write CD - wavelab neumí najít Device.. - pokud však dám Tools -> CD/DVD Info, tak to najde obě mechaniky v pohodě... (NEC DVD-RW ND-3520A, NEC DV-5800).. zkoušel jsem hledat v options, zda tam není nějaké další nastavení či přiřazení mechanik, ale nepochodil jsem. Napadlo mě, jestli WaveLabu nevadí, že chci pálit CD kompilaci pomocí DVD-RW mechaniky a tak jí nechce brát v potaz - další CDR mechanika se mi do kompu nevejde - už na ní není místo.. máte s tímto někdo zkušenosti???
předem děkuji za odpovědi...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ja myslim ze DVD-RW mechanika by nemala vadit .. mal by zvladat napalovat na nu .. skorej by som to videl na problem v dakom nastaveni .. viac ti poradit neviem .. nemam tu wavelab ..

Jens Ludwig

Příspěvek od Jens Ludwig »

já si taky myslim, že by byla chujovina, aby to CD pálilo jen pomocí CDR a DVD pomocí DVDR mechanik, ale nastavení sem prolez všechny dostupný a nikde to tam nebylo.... Jinak zatím díky - uvidíme, jestli se ozve někdo, kdo wavelab má

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

tam musis nastavit driver pro tu urcitou mechaniku.. jsou tam i universalni (kdyz tam nenajdes primo pro tu svoji tak zvol nejaky univerzalni priblizny speciofikaci ty mechaniky).... to nastaveni se dela kdyz otevres nabidku programu (start), tak v zalozce kde mas wavelab je i spousteci soubor pro nastaveni driveru, tet bohuzel nevim jak se to presne jmenuje, ale hned jak otevres tu zalozku tak hned uvidis ...

kexik

Příspěvek od kexik »

plus ked to zlyha, nic ti nebrani vyrobit wavelabom image a ten vypalit hocakym inym softom. k strate kvality ani obsahu pritom nedojde, je to len dlhsie

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Adresář Wavelab -> Tools -> CDR, použít program "dvreg.exe" a vybrat pro mechaniku správný driver. Případně updatovat ASAPI - ke stažení na stránkách Steinbergu.

P.

Odpovědět