Wavelab 6 master section problém

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
fikus
Příspěvky: 105
Registrován: 27 črc 2014 14:05

Wavelab 6 master section problém

Příspěvek od fikus » 27 pro 2016 21:24

Zdravím,
Dnes jsem otevíral Wavelab 6 a přitom zmáčkl omylem Shift a Ctrl.Původně jsem totiž chtěl otevřít Reaper bez projektu.
A když se mi otevřel, tak koukam že mi zmizel rack tzv master sekce.koukl jsem do manuálu a tam jestli jsem to dobře pochopil píší že pro vyvolání master racku stačí zkratka Ctrl a F9.Ovšem nic se neděje,proklikal jsem snad celý Wavelab a i zkusil jiné standartní zkratky a stále se mi rack nechce zobrazit.
Najde se zde zkušený uživatel co poradí? Předem díky.

jery
Příspěvky: 18
Registrován: 21 led 2016 23:12
Vybavení

Re: Wavelab 6 master section problém

Příspěvek od jery » 27 pro 2016 22:38

Skus ist do hornej listy, "View, potom Specialized Windows" tam by sa ti Master Section mal zobrazit ako jedna z poloziek a klikni nan mysou.

Uživatelský avatar
fikus
Příspěvky: 105
Registrován: 27 črc 2014 14:05

Re: Wavelab 6 master section problém

Příspěvek od fikus » 27 pro 2016 23:41

Právě že v tom Specialized Windows mám master section a live input šedé,jako že neaktivní.

Uživatelský avatar
dj-bobr2
Příspěvky: 66
Registrován: 04 bře 2007 13:05

Re: Wavelab 6 master section problém

Příspěvek od dj-bobr2 » 28 pro 2016 01:14

Options - Use Master section máš zaškrtlé?

Uživatelský avatar
fikus
Příspěvky: 105
Registrován: 27 črc 2014 14:05

Re: Wavelab 6 master section problém

Příspěvek od fikus » 28 pro 2016 01:50

dj-bobr2 díky moc,tam se ukrýval problém.Nevím proč se to odškrtne když se zmáčkne při startu Ctrl a Shift.Znovu jsem zkusil a opět se to odfajfkovalo.Ale ted již vím...dík.

Uživatelský avatar
dj-bobr2
Příspěvky: 66
Registrován: 04 bře 2007 13:05

Re: Wavelab 6 master section problém

Příspěvek od dj-bobr2 » 28 pro 2016 17:32

Ten ctrl+shift je cosi jako nouzový režim (safe mode), co si pamatuju tak to nescannuje VST pluginy atd. - je to režim pro případ, že se Wavelab nechce pustit normálně a nedostal by ses k možnosti třeba nějaký problémový plugin nebo nastavení vrátit zpět, tak v tomto nouzáku se ignoruje drtivá většina preferencí atd..

Odpovědět