Waves CLA Artist Signature Collection
Waves CLA Artist Signature Collection
Co si myslite o Waves CLA Artist Signature Collection ? Vyskusal som si niektore z tohto baliku, napriklad CLA Drums, a dost sa mi paci vysledok aky davaju. Rozmyslam ci do nich ist, na jednej strane sa mi pacia, na druhej strane sa bojim ci to nie je take az prilis "all-in-one" ze to potom cely vysledny sound bude sablonovy, na jedno kopyto.
Re: Waves CLA Artist Signature Collection
Tiez som skusal dema, ale prave CLA Drumz mne osobne vobec nevyhovovali. Ked som to dal na grupu, hralo to fajn, zaujimava farba, dynamika. Ale v mixe... coece nie a nie najst miesto... Mozno je chyba vo mne (v mojich usiach). Ma to zaujimavu plechovu patinu, ale bohuzial, plech sa neda zmenit len suby alebo high.
Comu som vsak neodolal bolo Maserati Signature Collection:

Comu som vsak neodolal bolo Maserati Signature Collection:

Ale Waves fakt tak velmi zeru CPU ? Ked hodim CLA Drums tak mi jeden jediny plugin zozerie 20% CPU a to mam core i7 dvojjadrove na 2.13. Pritom Maserati Drums zozeru necelych 2% ...
No mne zere na MacBook Pro 2 jadro, 2.6GHZ, 5x CLA 12%, DAW Ableton, Mac OS. Co mne najviac zralo CPU ked som skusal Waves boli MPX Kramer Tape. vtedy 1 plugin zral 20% a to len bol hodeny na stopu.
Zerie mi to 20% len ked dam plugin na SEND zbernicu, ked dam na jeden samostnanty kanal tak 2-4%. Zvlastne, neviem aky to ma dovod.
No... pri SEND prepinas v plugine mod, na ROOM - OVERHEADS, cize to moze byt. Neviem, len tak lopatisticky, ked na to idem
Viac som s tym nelaboroval, kedze mne Waves moc nevyhovuje. Existuje mnoho inych alternativ, za menej penazi. A samozrejme, skilly nenahradi ziadny plugin. Tu uz ale treba maturovat viac. 

Ja som povodne planoval nakup UAD karty, ale kedze mam PC notebook tak to je dost problem, UAD-2 Solo Laptop je nejako spatne dostupna a UAD-2 Satelite je len pre MAC. Ale teraz ked skusam tieto nove Waves mi pripadaju ako dobra alternativa, a bez potreby viazat sa na HW.
Ale ak mas este nejaky dalsi tip na alternativy, sem s nim, rad si necham poradit.
Ale ak mas este nejaky dalsi tip na alternativy, sem s nim, rad si necham poradit.
Ja som velmi spokojny, charakteristikou, farbou a velmi mi vyhovuje
T-Racks Classic Compressor:
T-Racks EQP-1A:

T-Racks White 2A:

Teraz je dokonca SPECIAL OFFER T-Racks Singles za 75€ co si myslim, ze je vyborna cena.
T-Racks Classic Compressor:

T-Racks EQP-1A:

T-Racks White 2A:

Teraz je dokonca SPECIAL OFFER T-Racks Singles za 75€ co si myslim, ze je vyborna cena.
Diki za tip, poskusam.
Ak som to spravne pochopil, T-RackS 3 Standard a T-RackS 3 Deluxe su tie velke samostatne baliky a iba T-RackS Singles funguju ako VST pluginy ? Ono to zase tie Singles nie su nejako extra deal, cena je 75 € za kus, cize ked si vyberiem 4 pluginy tak som tam kde s Waves CLA alebo Maserati balickom. Poskusam, sound je rozhodujuci.
Ak som to spravne pochopil, T-RackS 3 Standard a T-RackS 3 Deluxe su tie velke samostatne baliky a iba T-RackS Singles funguju ako VST pluginy ? Ono to zase tie Singles nie su nejako extra deal, cena je 75 € za kus, cize ked si vyberiem 4 pluginy tak som tam kde s Waves CLA alebo Maserati balickom. Poskusam, sound je rozhodujuci.
Vsetko funguje ako vst, T-Racks Standard a Deluxe su baliky pluginov. Singles, ak som spravne pochopil, mas bez toho kvazi racku. Ale aj ked mas jeden z tych balikov, mozes dat single plugin. Nemusis cely ten rack rvat na stopu.
Balik T-Racks Standard stoji 25€ a obsahuje 4 pluginy (Classic Compressor, Classic Multi-band Limiter, Classic Clipper, Classic Equalizer)
Balik T-Racks Deluxe 229€ a je v tom 9 pluginov, ten mam ja.
Teda ak to spravne chapem
Balik T-Racks Standard stoji 25€ a obsahuje 4 pluginy (Classic Compressor, Classic Multi-band Limiter, Classic Clipper, Classic Equalizer)
Balik T-Racks Deluxe 229€ a je v tom 9 pluginov, ten mam ja.
Teda ak to spravne chapem