Waves Diamond instalace MAC

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
mahalule
Příspěvky: 1
Registrován: 30 říj 2008 13:42

Waves Diamond instalace MAC

Příspěvek od mahalule » 30 říj 2008 13:44

Ahoj, mam dotaz, navite jak nainstalovat Waves Diamond na MacBook? Pouzivam ableton, vlozil jsem VST do slozky, v ktere jsou uz nainstalovane jine vst, ale ableton mi nezobrazi vst od Waves.

Dekuji za odpovedi

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Příspěvek od BS » 30 říj 2008 15:05

waves maji svuj instalacni exáč, ne?

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 30 říj 2008 16:48

BS: no ty originalni maji :D ja tam mam 14denni testovani stazeny ze stranek a maka to normalne. na Tigeru.

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Příspěvek od BS » 30 říj 2008 17:20

sak aj neoriginaly maji exac, nebo?

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 30 říj 2008 17:22

neni tahle debata trochu nad ramec?

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 30 říj 2008 17:25

BS: o to se nezajimam heh :) proste to ma DMG file a ten se nainstaluje spolu s nejakym ochrannym systemem waves a pak je to normalne VSTcko. asi ma nejak blbe namapovany slozky VST v abletonu.. + rescan + zaskrtnuto using vst.

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Příspěvek od BS » 30 říj 2008 17:29

to byla recnicka otazka pouze :D

Odpovědět