Waves Renaissance Maxx

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Poshook

Waves Renaissance Maxx

Příspěvek od Poshook »

aj ked tu Waves nemaju prilis velku oblubu, nedalo mi urobit im novy thread.

par dni naspat som kupil ich Renaissance MAxx bundle hlavne kvoli odlahcenej verzii ich vymakaneho vokal tuneru TUNE Light, ale aj kvoli specialitkam RBass a RVox. cely balik (10 efektov - RenBundle plus RenAxx, Tune LT a IR-L) vysiel na 10200,-Sk (cca 8000,-CZK). Za dalsich 20 dolacov (postovne) je mozne ziskat kompletnu impulse IR library, ktora sa dodava spolu s velkou verziou IR.

Obrázek

http://www.waves.com/Content.aspx?id=177

prve dojmy su vyborne. hlavne ma prekvapil EQ v tomto packu, ktory je excelentny na extremne veci typu Low/Hi Cut, Low/Hi Shelf. neviem, v com to je, ci v nejakej specialnej praci s harmonickymi, ale aj pri extremnych nastaveniach je tento EQ velmi muzikalny. v porovnani s klasickou Q10 naraba so zvukom podstatne "citlivejsie" (v zmysle muzikalnosti) a vysledny sound posobi kompaktne a prijemne na usi a dobre sada do mixu.

druhym (asi buducim milacikom) je Renaissance Channel, co je vlastne channel strip, ktory kombinuje RenEQ a RVox/RComp. spickovy zvuk vokalovej linky je s tymto pluginom otazkou par sekund.

Rovnako fajn mi pride RAxx, co je nieco ako RVox, ale urceny na gitary. neviem ako je to urobene, ale na akustiku to znie aj pri extremnej kompresii uplne prirodzene, bez naznakov pocutelnej kompresie

Zda sa, ze tneto balik bude vhodnou "vintage" alternativou k neutralnym Sonnox
Naposledy upravil(a) Poshook dne 05 úno 2008 10:43, celkem upraveno 1 x.

PiKey
Profesionál

Příspěvek od PiKey »

Rcomp a najma Req pouzivam bezne a vcelku rad, ci uz su v oblube alebo nie... Rverb niekto chvali, pouzit sa da, aj ked po nich casto nesiaham. Ten channel som mal ako demo a pacil sa mi, az na dizajn.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Hm, to zni zajimave, za ty prachy to neni zly. RVerb jsem vzdycky mel a porad mam hodne rad, RVox a REQ jsou supr. Akorat teda nevim, kde jsi to koupil, nasel jsem to jen asi o polovinu draz.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

Amorph píše:Hm, to zni zajimave, za ty prachy to neni zly. RVerb jsem vzdycky mel a porad mam hodne rad, RVox a REQ jsou supr. Akorat teda nevim, kde jsi to koupil, nasel jsem to jen asi o polovinu draz.
waves sa dodavaju aj electronicky, takze hoci kde, MixDSP.com, audiomidi.com, sweetwater.com atd. jeden den kupis a do 24hodin mas registraciu na maily a s tou potom na waves ziskas licenciu na iLok

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

to je sympaticka cena.

Odpovědět