zmena tempa u wavu

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
solasound
Příspěvky: 21
Registrován: 16 dub 2008 14:20

zmena tempa u wavu

Příspěvek od solasound » 04 kvě 2008 17:15

muze mi nekdo vysvetlit krok za krokem, jak natahnu/smrsknu stopu na dane tempo? (mam cubase sx 3) kolega mi dodal kytarove solo nahrane v tempu 180bpm ale track ma tempo 182bpm. (omylem jsem mu jako podklad poslal spatnou verzi skladby, ktera byla opravdu v tempu 180bpm) je mozne to solo nejak nedestruktivne napasovat na spravne tempo? (bohuzel neni mozne solo nahrat znovu, proto se musi pouzit to stavajici). umi to melodyne nebo nejaky jiny software?

rastis
Příspěvky: 2882
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 04 kvě 2008 17:25

Time Factory. povies, ze je to 180 a chces aby to bolo 182.

Teo
Příspěvky: 10
Registrován: 08 bře 2008 20:44

Příspěvek od Teo » 04 kvě 2008 17:53

umí to i FL a Adobe audition proste chytneš a natáhneš

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 04 kvě 2008 18:17

vie to aj cubase... len neviem ako sa to tam robi...

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 04 kvě 2008 18:21

cubase ma v sobe algoritmy z time factory. jinak se rika, ze nejlepsi timestretching algo soucasnosti ma serato. ale pri takovyhle zmene neni treba moc spekulovat. osobne bych ani netimestretchoval, ale nasekal audio a pripadne nekde prodlouzil - ale spis formou kratkyho delaye nebo nakopirovani audia. nedestruktivni to nikdy nebude.

Teo
Příspěvky: 10
Registrován: 08 bře 2008 20:44

Příspěvek od Teo » 04 kvě 2008 20:07

TimeStretch se dá udělat v Cubasi takto

http://oopar.com/download/download.jsp? ... d=uniqueid
http://oopar.com/download/download.jsp? ... d=uniqueid

Samozřejmě dá se tam hodně věcí nastavit. Toto je pouze orientační. :!:

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Příspěvek od MonkeyFighter » 04 kvě 2008 20:57

bylo by fajn davat obrazky nekam kde vydrzej popr do mistni galerie az bude nekdo hledat za rok to samy tak aby to nasel..tak pro tenhle pripad slova misto obrazku:
(postup v cubase)
1)vyberes audiostopu

2)na horni liste audio>process>timestretch

3)v kolonce input nastavis BPM ktery mas, v kolonce output nastavis BPM ktery chces,da se samozrejme nastavit i v samplech sekundach nebo procentech...

solasound
Příspěvky: 21
Registrován: 16 dub 2008 14:20

Příspěvek od solasound » 04 kvě 2008 21:06

diky moc chlapi!!! zitra na to vletim, snad to na ten podklad nejak nasroubuju ;-)

Odpovědět