http://www.rhythminmind.net/presetblog/ ... le-series/

btw matucha, ten merak na kompresore ti neukazuje redukciu, neni to compression meter, ale naopak akokeby signal, ktory ostal, ako rozdielovy signal vumetru a compmetru... prehod si v mysli tie zelene a cierne ledky a bude fungovat ako ma. no, ma... povedzme ze sa da podla toho nejak orientovat :)matucha píše:no ty meraky sou vsude dost mimo, kompresor komprimuje jak krava merak se nepohne ani o ň ;-), takze sem to vubec neresil jako kolik to vlastne dela podle stupnice.
To eq znelo nejzrnitejc a nejhur co sem kdy eq slysel hrat, z mekkyho zvuku to dokazalo vytahnout hnusne digi zrno a pritom mi ani neprislo, ze by uspokojive pridalo to co bych od takovyho EQ chtel... no proste ani nahodou ;-)
jasny, to sem taky pochopil, kdyz merak zaznamena kompresi, tak zhasne ledka nebo vic... no kazdopadne merak tu kompresi zaznamena az kdyz je to rozmasirovany na padrt... trochu pozdekexik píše: btw matucha, ten merak na kompresore ti neukazuje redukciu, neni to compression meter, ale naopak akokeby signal, ktory ostal, ako rozdielovy signal vumetru a compmetru... prehod si v mysli tie zelene a cierne ledky a bude fungovat ako ma. no, ma... povedzme ze sa da podla toho nejak orientovat :)