1212m patchmix analog IN

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Poshook

1212m patchmix analog IN

Příspěvek od Poshook »

mam klavesy pripojene L/R kablami do Anolog Line IN 1 a 2 na zvukovke. v patchmixe je ale lavy analog in kanal sendnuty na ASIO IN 1/2 a pravy analog in kanal na ASIO IN 3/4. co je to za blbost. vie niekto poradit ako routnut analog in 1 a 2 do asio in 1/2 ?

dakujem

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

poshook " neviem ako abletone .. ale Steinberg ma tzv. VST connection , kde si vytvoris trebars stereo input .. lavy kanal das 1 , pravy 4 .. a vsetko frci ..

kexik

Příspěvek od kexik »

poshook: nevidel som to, ale nepotrebujes v tom patchmixe proste vyrobit stereo sablu? taky routing ako uvadzas nie le haluz, ale logicke usporiadanie pre nahravanie dvoch mono nastrojov...

delay

Příspěvek od delay »

Poshook:
Mám to stejně, a jinak to nejde. Taky to moc nechápu, ale nadruhou stranu mě to v ničem neomezuje. Ikdyž nahrávám jen pár mono stop... Je fakt že stereo do jednoho tracku jsem nezkoušel, ale podle mě je to to samý.

Jinak VST connection zatím funguje spolehlivě.

Ikdyž, teď mě napadá, že master výstup z Cubase do PatchMixu je natvrdo nastavenej na ASIO 31/32 (a přitom je stereo) a stejně tak direct monitoring mám na ASIO 7/8 (a je též stereo).

Takže taky nechápu...:-)

Pastor

Příspěvek od Pastor »

Zdravim,chci se zeptat delay nevis jak nastavit v patch mixu na EMU 1212m karte abych nahraval dve kytary na jednom IN (L) vstupu karty? a zaroven je mohl v DAW jednotlive editovat.Pripadne poslat ulozenou session z mixu.Diky Honza

Odpovědět