90 min CD - Nero není schopné zkopírovat ?

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Ivo
Moderátor

90 min CD - Nero není schopné zkopírovat ?

Příspěvek od Ivo »

Chtěl jsem zkopírovat 90 min audio CD (Verbatim), Nero odmítá a hlásí že v mechanice je nepoužitelný disc (i když všude normálně hraje). Je Nero tak natvrdlý, nebo se to dá nějak nastavit nebo zkopírovat jinde ?

kexik

Příspěvek od kexik »

ochrana? musis ho mozno grabnut niecim co vie prelomit ochranu (alcohol? clone cd?)
pokial ho vie nacitat a nechce ho napalit, tak nemas zapnuty overburning, zapina sa v properties - advanced. na vsetky media nad 74minut musis palit overburningom

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

kexik píše:ochrana? musis ho mozno grabnut niecim co vie prelomit ochranu (alcohol? clone cd?)
pokial ho vie nacitat a nechce ho napalit, tak nemas zapnuty overburning, zapina sa v properties - advanced. na vsetky media nad 74minut musis palit overburningom
Zádná ochrana tam není - to je moje demo cd vypálené v Samplitude, chtěl jsem jen udělat image, abych to pak mohl dále množit ... Na overburning mrknu

kexik

Příspěvek od kexik »

tak to bude ta druha moznost... nenapisal si kedy ta to posle do riti
ak chces palit image z disku, a vypise ti to, tak je to nezapnuty overburning... jo, musis si ho rucne nastavit na 90min, uvidis kde...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

kexik píše:tak to bude ta druha moznost... nenapisal si kedy ta to posle do riti
ak chces palit image z disku, a vypise ti to, tak je to nezapnuty overburning... jo, musis si ho rucne nastavit na 90min, uvidis kde...
Je to hned - dám disk, kopírovat a okamžitě řekne že to je prázdný nebo poškozený disk ... ale mrknu na to ...

kexik

Příspěvek od kexik »

tak to bude fakt poskodeny disk... prehravace nepotrebuju citat hlavicku atd, ale grabber ano... nemozes vypalit v samplitude image a ten mnozit nerom?

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

No nektery mechaniky proste 90 min. disky zkopirovat neumi, taky moznost...

kexik

Příspěvek od kexik »

ta mechanika co to napalila to skopcit musi vediet. zachranny variant je znova nahrat cez digital, vyrobit stopy... na maslu

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Kermitak píše:No nektery mechaniky proste 90 min. disky zkopirovat neumi, taky moznost...
Tahle to umí, přes Samplitude vypálila ...

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

Aha, ja jsem prehledl, zes to na ni vypalil :oops:

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

kexik píše:tak to bude fakt poskodeny disk...
Nemůže být poškozený když ho starý discman v pohodě celý přehraje ... Dopálil jsem vše v Samplitude a Nero budu řešit po návratu ...

kexik

Příspěvek od kexik »

ivo, citaj vety do konca. stary cd prehravac nepotrebuje citat hlavicku. on vie citat disk hoci od stredu a data, ktorym nerozumie, ignoruje. grabovaci soft nie.
ako sa to cd chova ked ho strcis do pc? vidno v prehliadaci suborov cda subory? da sa prehravat winampom? daju sa vygrabovat audio stopy?

Odpovědět