řešení je jednoduchý - propojíš si na ADA8000 ADAT OUT s ADAT IN - tim si z toho uděláš prakticky analogovej předzesilovač (s AD a DA konverzí) a to co si předzesílíš v předu na inputech, tak ti vyleze jako linkovej signál v zadu na outputech
Do 1212m jde tuším připojit přes ADAT dalších 12 in/outs. Mám 1212m a jednou už jsem o tom ADATu uvažoval, jenže ty "krabice" s těmi vstupy a výstupy nejsou levné, i nějaký Behringer mi v součtu vyšel dráž, než koupit rovnou zvukovku, která má požadovaný počet in a outs, mě se například líbí MOTU Ultralite.
no původně jsem to omylem koupil jako 8kanál preamp,pak jsem zjistil že to nejde,takjsem hledal lacinou adat kartu a narazil ma pštrosa:-)no a ted jsem jeste zjistil,že propojením adat in a adat out získám preamp,tak paráda-koupím toho pštrosa a z 8 kanálů budu mít 16(8 delta1010):-)
drumer: a v akom softe robis? ono nie vsetky softy zvladaju pouzivat dve asio zvukovky naraz. myslim ze napr cubase nieco tak ma, ale netusim nakolko dobre to funguje. ked viac zvukoviek, tak najlepsie od toho isteho vyrobcu a cez jeden driver.
...kazdopadne, ked to budes takto robit, tak si budes muset tie dve zvukovky aj zosynchronizovat. bud cez spdif (ak ho na nic nepotrebujes) alebo k emu dokupit aj ich
"Sync Daughter Card" kartu ktora ma wordclock.