amd dualcore x2 AM2 vs intel core 2 duo
vsetkeho... preto hovorim ze by stacilo, keby vst wrapper bezal ako extra proces, trebars s tym, ze by plugin verzia FL potom nemohla pouzivat vst, co ostatne by aj malo svoju logiku (vst plugin co pouziva dalsie vst je prinajmensom podivna kombinacia)Ctirad píše:Aha tak to je smrt. A to se týká i VST?
To, že se spouští nějaký program z FL.exe, přece ještě nemusí nutně znamenat, že to poběží jako jeden proces. A pokud ano, tak se to dá obejít workaroundem a ty VST si spustit v nějakém externím VSThostu a jenom mezi tím routovat audiodata. Schválně si, až bude chvíli čas, o té problematice něco detailnějšího přečtu...
Ahojky, tak jsem si, tedy nejspíš dost po sezóně, pořídil nový komp Athlon X2 3800 a musím si tedy opravdu pochrochtat blahem, neb výkon mě totálně nadchnul i když už to dneska nejni žádněj megastroj - ale cela sestava mě přišla s orig. Win XP, 2Gb pamětí atd... na 13 tisíc, což je "skoro" zadarmo
ProTools MP šlapou jak hodinky a poprvé v životě nemusím řešit výkon systému (tedy mimo PT HD2, co máme v práci - ale tam je to o jiných penězích)
Tskže jupíííííí

ProTools MP šlapou jak hodinky a poprvé v životě nemusím řešit výkon systému (tedy mimo PT HD2, co máme v práci - ale tam je to o jiných penězích)
Tskže jupíííííí