amd dualcore x2 AM2 vs intel core 2 duo

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Robot Jox

Příspěvek od Robot Jox »

Ctirad: no tak když ty VST běží pod FL.exe, tak se také nedají rozdělit na vícejádrový procesor. Bylo by hezké, kdyby třeba Wizoo běžel na jádře jedna a třeba Reaktor na jádře dvě, ale to právě ve fruity pokud vím prostě nejde. Snad to jde v Cubase, nevim.

kexik

Příspěvek od kexik »

Ctirad píše:Aha tak to je smrt. A to se týká i VST?
vsetkeho... preto hovorim ze by stacilo, keby vst wrapper bezal ako extra proces, trebars s tym, ze by plugin verzia FL potom nemohla pouzivat vst, co ostatne by aj malo svoju logiku (vst plugin co pouziva dalsie vst je prinajmensom podivna kombinacia)

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

To, že se spouští nějaký program z FL.exe, přece ještě nemusí nutně znamenat, že to poběží jako jeden proces. A pokud ano, tak se to dá obejít workaroundem a ty VST si spustit v nějakém externím VSThostu a jenom mezi tím routovat audiodata. Schválně si, až bude chvíli čas, o té problematice něco detailnějšího přečtu...

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

kexik: Hehe. Dvě hlavy, jedna myšlenka.

kexik

Příspěvek od kexik »

ja myslim ze tak nejak bude vyzerat aj riesenie... v dalsom desatinkovom upgrade, pocitam

macceba

Příspěvek od macceba »

Ahojky, tak jsem si, tedy nejspíš dost po sezóně, pořídil nový komp Athlon X2 3800 a musím si tedy opravdu pochrochtat blahem, neb výkon mě totálně nadchnul i když už to dneska nejni žádněj megastroj - ale cela sestava mě přišla s orig. Win XP, 2Gb pamětí atd... na 13 tisíc, což je "skoro" zadarmo :shock:
ProTools MP šlapou jak hodinky a poprvé v životě nemusím řešit výkon systému (tedy mimo PT HD2, co máme v práci - ale tam je to o jiných penězích)

Tskže jupíííííí :lol: :lol:

dendy

Příspěvek od dendy »

vitaj v klube nas, co nevieme co to je 100% zataz cpu :-)))

Poshook

Příspěvek od Poshook »

dendy píše:vitaj v klube nas, co nevieme co to je 100% zataz cpu :-)))
odkedy mam quadra core a powercore MKII, otvaram novy klub: co je to 20% :)

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

no neviem skuste zopar zvukov z NI massive, mne zere 30% jeden zvuk pri 2 GHz AMD :)

Poshook

Příspěvek od Poshook »

demsky píše:no neviem skuste zopar zvukov z NI massive, mne zere 30% jeden zvuk pri 2 GHz AMD :)
massive je zrut, ale do PCdla ho nedam, pokial nezacne byt stabilny

Odpovědět