Audiophile 192 - zapojeni sluchatek
dano : pockaj .. Ap2496 ma len stereo vystup a SPDIF vystup .. cize mas 2 vystupne zbernice .. AP192 neviem kolko ma .. Ale ma SPDIF vystup a 2 analogove vystupy .. ak dobre rozumiem , jeden ma natvrdo nadratovany na monitor mixer a druhy ide z patch baya .. cize moznosti by mali byt rovnake , pripadne vacsie .. minimalne vacsie v tom , ze mas 2 rozne vystupy .. ak namaju ASIO kanal , vies vyuzit trebars spdif kanal a ten posles z monitor mixera von .. cize mas nezavisle dva analogove vystupy von ..
No ale ja bych řek že cely problem je asi v tom ze se tam nezobrazuje nabidka tech vystupů "TRS monitor out (L,R)". - Ze by to bylo spatnyma ovladačema?Pytkin píše:hanz : tak v studio nastav SPDIF a v OUTPUT nastav ANALOG OUT ..
v delta CP si nastav v monitor mixeri , aby si pocul len SPDIF ..
BTW.:
Já přece nechci poslouchat nic z SPDIF výstupů, tak proč bych to měl tak nastavovat?
Nebudu předstírat že sem pochopil jak to máš zapojené na to sem fakt velká lama:D , ale logicky - není blbost aby z karty lezly kabely na další pár repráků, a přitom v žádné DAW nebyla ta volba posílat do těch kabelů signál? Na co to tam potom ty kabely jsou? Jen aby to tak pro nic za nic trčelo z karty?dano píše:pytkin: jo tak na to uz nestihamale v kadom pripade ak si pozries POSLEDNU FOTKU ktoru sem dal Hanz, tak krasne vidis o com som hovoril. Teda ked som mal AP2496, tak tam bolo 1-2 Analog Out, 3-4 SPDIF a 5-6 Monitor. A to tretie pri AP192 chyba.
Řek bych že bude něco s ovladačema?
Nebo by to chtělo aktualizovat na win sp2 (mám sp1)? - ale to asi k ničemu nebude.
Nabízí se taky otázka jak může být nový model audiophile šmejdovější - neboli proč to nefunguje tak dobře jako u AP2496?
Hanz : nastuduj si poriadne manual .. ty sam si ho sem daval ..
http://www.m-audio.com/images/global/ma ... UG_EN1.pdf
pise sa tam Main Outs 1,2 = tento vystup je pristupny len z DAW .. ale jeho hlasitost ovlada softwarovy mixer panel (dufam ze ten vo windowse) ..
MOnitor Out 1,2 ide priamo z Delta mixeru .. proste je natvrdo nadratovany na mixer ..
Hmm .. teraz som si uvedomil , ze v patchbay sa da nastavovat len SPDIF .. analogove vystupy su na pevno .. Tak to musim povedat ze AP192 je trosku krok spat v tomto .. I ked zase 2 vystupy su zaujimave ..
OK .. naspat .. cize .. mame main out .. kde je vzdy port ANALOG PORT 1.2 .. a mamae monitor out , kde je mixer .. V mixeri mozme zapat co je treba .. Cize tam vsetko vypneme , a zapneme len SPDIF OUT .. Cize do mixu dostaneme z Cubasu druhy port (spdif) .. a mame vonku dva oddelene analogove signaly ..
Dufam ze uz ste to pochopili ..
BTW: ak ste to nepochopili , tak sa na to vyserte .. nastavte ako hovorim .. a pouzivajte .. netreba vsetkemu chapat ..
http://www.m-audio.com/images/global/ma ... UG_EN1.pdf
pise sa tam Main Outs 1,2 = tento vystup je pristupny len z DAW .. ale jeho hlasitost ovlada softwarovy mixer panel (dufam ze ten vo windowse) ..
MOnitor Out 1,2 ide priamo z Delta mixeru .. proste je natvrdo nadratovany na mixer ..
Hmm .. teraz som si uvedomil , ze v patchbay sa da nastavovat len SPDIF .. analogove vystupy su na pevno .. Tak to musim povedat ze AP192 je trosku krok spat v tomto .. I ked zase 2 vystupy su zaujimave ..
OK .. naspat .. cize .. mame main out .. kde je vzdy port ANALOG PORT 1.2 .. a mamae monitor out , kde je mixer .. V mixeri mozme zapat co je treba .. Cize tam vsetko vypneme , a zapneme len SPDIF OUT .. Cize do mixu dostaneme z Cubasu druhy port (spdif) .. a mame vonku dva oddelene analogove signaly ..
Dufam ze uz ste to pochopili ..
BTW: ak ste to nepochopili , tak sa na to vyserte .. nastavte ako hovorim .. a pouzivajte .. netreba vsetkemu chapat ..
aha... no je to mozne. uz si to moc nepamatam. len viem, ze na AP2496 to bolo a na AP192 to uz nie je ale prave toto mi pripada logickejsie...Pytkin píše:dano : podla mna si to mylis so vstupmi .. na 2496 su take vstupy .. ale vystupy nie .. vystup do monitora nedava zmysel !
ak som si to pomylil cele so vstupmi tak sorkac za zavadzanie...