Co zapnout jako první ?

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
baster
Příspěvky: 13
Registrován: 26 úno 2006 10:57

Co zapnout jako první ?

Příspěvek od baster » 27 črc 2011 17:06

Jak správně zapínat PC a příslušenství ?
1 PC
2 Modem
3 Zvuková karta (USB)
4 Repro
Nebo je to fuk.

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: Co zapnout jako první ?

Příspěvek od tomy45 » 27 črc 2011 17:48

Ked zlyhaju vsetky moznosti co ta napadnu, treba pozriet manual :) tak to robia chlapi :)

Uživatelský avatar
PELF
Profesionál
Příspěvky: 1975
Registrován: 12 dub 2007 12:03

Re: Co zapnout jako první ?

Příspěvek od PELF » 27 črc 2011 17:50

repráky bych zapnul jako poslední, jinak je to myslím celkem jedno
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21263
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Co zapnout jako první ?

Příspěvek od Pytkin » 28 črc 2011 03:10

Ja by zom zapol periferie a az potom pc. Repraky posledne.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 14:43

Re: Co zapnout jako první ?

Příspěvek od kexik » 28 črc 2011 09:30

kym sa v pc natiahne system a zacne osahavat periferie, budu uz tieto zarucene prevadzkyschopne. takze vsetko naraz okrem bedni, aby nehodili sajbu.
pripadne si vyrobit rozvod na jeden vypinac a medzi monitory a zbytok zaradit toto
http://eshop.elkoep.cz/crm-81j----230v- ... nform.aspx
ak sa citis teda :)

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 21:36

Re: Co zapnout jako první ?

Příspěvek od vras » 28 črc 2011 12:39

1 PC
2 Modem
3 Zvuková karta (USB)
4 Repro
Nebo je to fuk.
Zbytecna starost. Dej to do jedne prodluzky a zapinej to najednou. Bedny jsou vyjimka, pokud pouzivas napr. aktivni monitory, ty lepsi zapinat jako posledni. Ale u nejakych PC-repro bych to vubec neresil.

baster
Příspěvky: 13
Registrován: 26 úno 2006 10:57

Re: Co zapnout jako první ?

Příspěvek od baster » 28 črc 2011 12:47

Díky moc za odpovědi.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21263
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Co zapnout jako první ?

Příspěvek od Pytkin » 30 črc 2011 15:03

Potom je dobre si kupit taku tu prepetovku so zasuvkou master... A zapnutim pocitaca sa zapne aj vsetko ostne .. Ja tak okrem pc monitorov, zapinam aj dynaudio monitory..

Uživatelský avatar
rajs
Příspěvky: 68
Registrován: 02 led 2010 01:59

Re: Co zapnout jako první ?

Příspěvek od rajs » 30 črc 2011 20:33

Tak tohle mě pobavilo! :-) Myslím, že to zapínáš skvěle. Já mám nejraději tento postup:

1.) PC
2.) zvukovka
3.) repro

PS: Modem nebo WI-FI switch, případně monitor, vůbec nevypínám. ;-)

marioo 7
Příspěvky: 3
Registrován: 11 lis 2011 20:42

Re: Co zapnout jako první ?

Příspěvek od marioo 7 » 11 lis 2011 21:13

RODE NT1-A NEW zvuková karta ux1 fanthomové napajení lh-050 jde mi zvuk do sluchátek ale nejde mi mikrofon nevim co a jak mam delat nahravame v audiaciti poradte nekdo pleas sme amateri

Odpovědět