Fractal píše:ja si myslim ze dneska je to sumak jestli AMD nebo Intel, konkurence funguje... ale na hudbu byl vzdycky o krucek lepsi Intel imo
AMD ssi vytvořil spíš klientelu co slyší na nízké ceny a na ty co dotoho moc nevidí
neřekl bych...co se týče komunikace grafické karty a procesoru tak je na tom AMD daleko líp...na hry je AMD jasná volba...co se týče práce a hudby tak je na tom každopádně líp intel, ale v případě že se jedná o nějaký levný procesor (jak jsem již řekl cca do 3 tisíc), tak se i na práci vyplatí AMD...
Nomoney píše:deska Asus P5K deluxe 1200,-, procik C2D 3.06 Ghz e7600 1500,-,Grafarna MSI NXT8800GTS 1200,- ramky 2x 2Gb 1300,- disky sem měl, zdroj bednu.
Grafarnu Procik Desku Ramky původní sem prodal za 2500,-
a mám hodně dobrej kompl za 2700,- jasně dvoujádra nejsou hit..
no ja prave tuhle sestavu potrebuju vymenit za daleko vykonejsi...
a treba p5k dlx nebyla zadna vyhra, loni jsem ji musel dat do srotu a vymnenit za gygabyte. p5k odesla asi 14 dni po zaruce
Postavil som niekolko pocitacov. Moje skusenosti doska ASUS. S GIGABYTE som mal problemy s UAD kartami. Typ si vyber podla toho co tam chces mat. Doporucujem aspon 6 SATA a 6 PCIe aby si v buducnosti mohol doplnat prislusenstvo. Procesor staci Quad core ale s dobrym chladenim. Rychlost procesora nie je vsetko. Dolezite je optimalne nastavenie. Niekedy nestiha zbernica a procesor ide iba na 25%. Doporucujem ti investovat do dobreho zdroja aspon 600W a do dobrej bedne s tichymi ventilatormi, to ti zostane aj ked budes v buducnosti upgradovat. Graf kartu nejaky Silent. Nekupuj ziadne divociny. Hracske karty zeru vela casu na zbernici. Samozrejme by mala mat aspon 2 DVI vystupy. Pamate sa mi osvedcii tie, ktore doporucuje vyrobca MB. Najdolezitejsia je optimalizacia aby to vsetko spolu slapalo.
Nomoney píše:deska Asus P5K deluxe 1200,-, procik C2D 3.06 Ghz e7600 1500,-,Grafarna MSI NXT8800GTS 1200,- ramky 2x 2Gb 1300,- disky sem měl, zdroj bednu.
Grafarnu Procik Desku Ramky původní sem prodal za 2500,-
a mám hodně dobrej kompl za 2700,- jasně dvoujádra nejsou hit..
no ja prave tuhle sestavu potrebuju vymenit za daleko vykonejsi...
a treba p5k dlx nebyla zadna vyhra, loni jsem ji musel dat do srotu a vymnenit za gygabyte. p5k odesla asi 14 dni po zaruce
to je smůla:D jasně, já měl předtím prostě šunku od AMD X2.. a jak tu někdo zminoval tak hry na tom byli nehratelny.. tzv. grafika taky nebyla super ale procik měl šilenou letenci.
nj, tak pokud ji chceš vyměnit za lepší tak nekupuj nic novýho.. aspon ne ted, po novém roce ceny půjdou dolů, za předpokladu že intel pustí na trh ty nový procíky. Není co řešit:D pokud nemáš strop jdi klidně do novejch komponent:D mě ta sestava zatím vyhovuje výkonostně
Operačný systém: Windows 7 Home Premium 64bit, SK
Farba: Bamboo - hnedá
Displej: 15.6" HD (1366x768), tenký WXGA, Color-Shine, lesklý
Procesor: Intel® CoreTM i5-430M (2.27G,3M)
Chipset: Mobile Intel® HM55 Express Chipsets
Grafika: NVIDIA® GeForce® 310M s 1G VRAM DDR3
Pamäť: 4096megabajt (2048MBx2), DDR3 1066, 2 x patice SODIMM
Pevný disk: 640 GB SATA 5400rpm
Optická mechanika: DVD SuperMulti DL
Kamera: 2.0 Mega Pixel webová kamera (Fixed type)
Zvuk: SRS Premium Sound, zabudovaný mikrofón reproduktory Altec Lansing ® co-brand
TV: nie
Čítačka kariet: 5 v 1 čítačka kariet, SD, MMC, MS, MS Pro, xD
Bezpečnosť: Otvor pre zámok Kensington
Batéria: 8 článková Li-ion, 5600mAh
Adaptér: 90W
Klávesnica: Veľkosť 348 mm
LED stavové indikátory: HDD, Zapnuté / pozastavenie, Nabíjanie batérie / nabitá / slabá, Bezdrôtový indikátor
Touchpad: áno
Porty:
2 x USB 2.0
1 x USB 3.0
1 x HDMI
1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin
1 x výstup pre slúchadlá
1 x vstup pre mikrofón
1 x RJ45 LAN konektor
Komunikácia: Bluetooth TM V2.1 + EDR, 802.11b/g/n WLAN
Rozmery: 34.4 x 24.1 x 2.20~3.18 cm (Š x D x H)
Hmotnosť: 2.14 kg (s 6 článkovou batériou)
Príslušenstvo: ASUS taška optická myš
Software: Power2Go, Trend Micro Internet Security 2009
Záruka: 2 ročná medzinárodná záruka (na batériu sa vzťahuje len 1 ročná záruka)