Závada č.1 - Dosť dobre nerozumiem tomu, prečo Pro Tools mi začne mrznuť akonáhle nainstalujem grafický driver pre kartu (ATI HD3450), ked driver odinštalujem ide to v poriadku zase

Závada č.2 - Urobil som update z Pro Tools 8.0.3 na 8.0.4 a začal mi blbnut pro tools v tom zmysle, ze pri nahravani začal pukať zvuk ... vratil som spet na 8.0.3 a išlo to okej ALE ... to už vysvetlím ďalej čo je moj najvačši problem.
Posledná závada, ktorú mám je vlastne problém komplet s celým Windowsom a so všetkým čo nema z Digi (Avid) a Pro Tools nič spoločné. V pro Toolse nahravam a robim aj mix a master ale nemam velmi rád tam robenie hudby. Takze hudbu robim v Cubase, kde samozrejme tiež všetko funguje fajn az na spolupracu Cubase a Asio driveru z digička ... ono to ide ale latenciu musim mat vyššiu aby to proste nesekalo alebo nepraskalo. Je to dost neprijemne ked človek da tolko penazi za kartu a blbne latencia všade okrem Pro Toolsu.
Zaujímalo by či ma stým niekto skusenosti a že si sa to da niakym sposobom vyriešiť ... lebo určite sa da ... len ja som nato ešte neprišiel ako.
A potom ešte taky menej dolezity problem ... Digičko ma pri tých základných driveroch také nastavenie, že okrem DAW aplikacií a pár prehrávačov nič iné nevie prehrať zvuk. Občas ked mam chut pozriet si niaky film na velkom monitore tak nemam šancu bohuzial. Obraz mi prehrá ale zvuk nie. Mám program čo vie definovať prioritné programy, ktore digičko spusti ale tie čo ja som skušal tak v nich zvuk sekal. Takže to zas az tak skvely program nieje. Zaujíma ma to aj kvoli tomu, že zatial sice nemam syntak ale ... mám taky pocit ze ak by som ho mal ... tak ten pruser s windowsom by mi robil problemy dost. Lebo by som nepočul audio pravdepodobne. Ale to nemam overene takze sa mozem myliť.
Za každu radu, nazor budem fakt vdačny. Dufam ze mi nejak pomozete!