Digidesign rack 003 - první zděšení a seznamovani se...
Digidesign rack 003 - první zděšení a seznamovani se...
Tak jsem se stal novym majitelem teto karty.Po instalaci driveru stale a marne hledam mixer ktery bych mohl nastavovat jednotlive zdroje.Nainstaloval jsem drivery,win kartu vidi,dokonce i hraje,ale nejde nic softwerove regulovat az na WM player u ktereho to funguje.
Neumite mi nekdo pomoct,poradit kde najdu,pripadne jak do win dostanu mixer?
Neumite mi nekdo pomoct,poradit kde najdu,pripadne jak do win dostanu mixer?
Naposledy upravil(a) nunu dne 26 zář 2007 19:44, celkem upraveno 2 x.
Nunu: V ProTools v Session Setup a Playback Enginev ProTools se nastavuje všechno pro nastavení hardwaru....jinak tě asi zklamu, je to holt karta pro jeden softvér a jinak smůla
Teda vlastně ješte jedna možnost by možná bez záruky mohla fungovat....ze stránek Digidesign si zkus stáhnout ASIO ovladače...někde to tam je(možná i na Instal CD a to zkus nainstalovat...ale nikdy jsem nezkoušel jet jiný soft než PT.
Teda vlastně ješte jedna možnost by možná bez záruky mohla fungovat....ze stránek Digidesign si zkus stáhnout ASIO ovladače...někde to tam je(možná i na Instal CD a to zkus nainstalovat...ale nikdy jsem nezkoušel jet jiný soft než PT.
pytkin) protools le s digi001 som prevadzkoval vzdy iba na win, od cias celeron 366, vzdy som isiel pod win, aj s m box, aj s 002r a nikdy nebol problem...funguje...
nunu) 002r mam iba 2 stopy win driver, alebo normalne asio...mix klasicky ako ma m-audio, som nikdy k 002r nevidel ani mi nechybal...mp3 si prehram cez wm, multitrack zasadne PT...
nunu) 002r mam iba 2 stopy win driver, alebo normalne asio...mix klasicky ako ma m-audio, som nikdy k 002r nevidel ani mi nechybal...mp3 si prehram cez wm, multitrack zasadne PT...
http://www.shagy.sk - zvuk nazivo aj v studiu
OT
MAC OS X sa da nainstalovat na bezny PC hardware? celkom ma to zaujima ci to ide ak hej tak by to bolo holt velmi zaujimavePytkin píše:shagy : to je mozne ze funguje .. ja som nepovedal ze nie .. len ze by ma to nenapadlo instalovat .. Keby som chcel protools , rozhodne by som si na pocitac na instaloval MAC OS X .. To je vsetko
Naposledy upravil(a) EXCOM dne 29 čer 2007 12:32, celkem upraveno 1 x.
urobil som novy thread nech to tu nezaje*avame...
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... highlight=
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... highlight=
Kluci,neumim prijit na jednu vec...Windozacky mediaplayer mi jede bez problemu pres digi, jak wav,tak mp3 i dvd.Ovsem problem nastava s power dvd od cyberlinku.Nejsem schopny jej prinutit prehravat zvuk pres digi...Neustale vyuziva integrovanou zvukarnu. Kdyz si pustim nejake dvd,je opruz mit zvuk z repracku v notasu... Neporadi nekdo?
preco mas zapnutu integrovanu zvukarnu? si ju v biose vypni, nenunu píše:Kluci,neumim prijit na jednu vec...Windozacky mediaplayer mi jede bez problemu pres digi, jak wav,tak mp3 i dvd.Ovsem problem nastava s power dvd od cyberlinku.Nejsem schopny jej prinutit prehravat zvuk pres digi...Neustale vyuziva integrovanou zvukarnu. Kdyz si pustim nejake dvd,je opruz mit zvuk z repracku v notasu... Neporadi nekdo?