Digidesign rack 003 - první zděšení a seznamovani se...

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
nunu

Digidesign rack 003 - první zděšení a seznamovani se...

Příspěvek od nunu »

Tak jsem se stal novym majitelem teto karty.Po instalaci driveru stale a marne hledam mixer ktery bych mohl nastavovat jednotlive zdroje.Nainstaloval jsem drivery,win kartu vidi,dokonce i hraje,ale nejde nic softwerove regulovat az na WM player u ktereho to funguje.

Neumite mi nekdo pomoct,poradit kde najdu,pripadne jak do win dostanu mixer?
Naposledy upravil(a) nunu dne 26 zář 2007 19:44, celkem upraveno 2 x.

macceba

Příspěvek od macceba »

Nunu: V ProTools v Session Setup a Playback Enginev ProTools se nastavuje všechno pro nastavení hardwaru....jinak tě asi zklamu, je to holt karta pro jeden softvér a jinak smůla :(
Teda vlastně ješte jedna možnost by možná bez záruky mohla fungovat....ze stránek Digidesign si zkus stáhnout ASIO ovladače...někde to tam je(možná i na Instal CD a to zkus nainstalovat...ale nikdy jsem nezkoušel jet jiný soft než PT.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Mna by ani nenapadlo instalovat Digidesign hardware na windows ..

nunu

Příspěvek od nunu »

No mne to napadlo a jiste nebudu sam...

potrebuju tu kartu vyuzivat i v jinych aplikacich nez v sekvenceru...treba si pustit mp3 a do toho hrat.Pokud pokazde budu muset spoustet sekvencer a do nej rvat nejaky wav, tak mne z toho asi brzo mrdne.

nunu

Příspěvek od nunu »

ted jsem ve stadiu ze mi to hraje z mediaplayeru,ale zaroven potrebuju mit zaple i vstupy karty a to bude nejspis orisek pro popelku...Protoze bez mixeru kde budou jednotlive vstupy to asi tezko udelam.V sonaru to jede bez problemu.

shagy

Příspěvek od shagy »

pytkin) protools le s digi001 som prevadzkoval vzdy iba na win, od cias celeron 366, vzdy som isiel pod win, aj s m box, aj s 002r a nikdy nebol problem...funguje...

nunu) 002r mam iba 2 stopy win driver, alebo normalne asio...mix klasicky ako ma m-audio, som nikdy k 002r nevidel ani mi nechybal...mp3 si prehram cez wm, multitrack zasadne PT...
http://www.shagy.sk - zvuk nazivo aj v studiu

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

shagy : to je mozne ze funguje .. ja som nepovedal ze nie .. len ze by ma to nenapadlo instalovat .. Keby som chcel protools , rozhodne by som si na pocitac na instaloval MAC OS X .. To je vsetko :)

EXCOM

OT

Příspěvek od EXCOM »

Pytkin píše:shagy : to je mozne ze funguje .. ja som nepovedal ze nie .. len ze by ma to nenapadlo instalovat .. Keby som chcel protools , rozhodne by som si na pocitac na instaloval MAC OS X .. To je vsetko :)
MAC OS X sa da nainstalovat na bezny PC hardware? celkom ma to zaujima ci to ide ak hej tak by to bolo holt velmi zaujimave ;)
Naposledy upravil(a) EXCOM dne 29 čer 2007 12:32, celkem upraveno 1 x.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

EXCOM : jasne ..

kexik

Příspěvek od kexik »

aby som bol presny, tak nie na hocaky hardver... intel
a na hodne veci (periferie) niet ovladacov. ale ak mas intel pc na muziku, tak to pravdepodobne pojde, zvukovky su spravidla mac kompatibilne

Poshook

Příspěvek od Poshook »

urobil som novy thread nech to tu nezaje*avame...

http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... highlight=

nunu

Příspěvek od nunu »

Kluci,neumim prijit na jednu vec...Windozacky mediaplayer mi jede bez problemu pres digi, jak wav,tak mp3 i dvd.Ovsem problem nastava s power dvd od cyberlinku.Nejsem schopny jej prinutit prehravat zvuk pres digi...Neustale vyuziva integrovanou zvukarnu. Kdyz si pustim nejake dvd,je opruz mit zvuk z repracku v notasu... Neporadi nekdo?

Poshook

Příspěvek od Poshook »

nunu píše:Kluci,neumim prijit na jednu vec...Windozacky mediaplayer mi jede bez problemu pres digi, jak wav,tak mp3 i dvd.Ovsem problem nastava s power dvd od cyberlinku.Nejsem schopny jej prinutit prehravat zvuk pres digi...Neustale vyuziva integrovanou zvukarnu. Kdyz si pustim nejake dvd,je opruz mit zvuk z repracku v notasu... Neporadi nekdo?
preco mas zapnutu integrovanu zvukarnu? si ju v biose vypni, ne

nunu

Příspěvek od nunu »

pouzivam na skype, nicmene to nepomuze. Kdyz ji vypnu, power dvd nevidi zadne zvukove zarizeni,srac jeden.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

nunu píše:pouzivam na skype, nicmene to nepomuze. Kdyz ji vypnu, power dvd nevidi zadne zvukove zarizeni,srac jeden.
taka otazocka, kde si kupil tu 003?

Odpovědět