Divné chování Windows

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Ivo
Moderátor

Divné chování Windows

Příspěvek od Ivo »

V posledních dne se mi na notebooku Windows chovají dost divně, občas se to neuvěřitelně zpomalí a je nutné restartovat. Při startu mi však nabíhá toto hlášení:

Obrázek

Co to může znamenat ? Je na to nějaký lék ? Občas mi stejným způsobem nabíhá hlášení že přestal fungovat WIndows průzkumník ...

Existuje nějaká metoda jak vše zase normalizovat ?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

mas nainstalovany antivir ? najlepsie nod32 ?

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

mám avg

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

no avg nepovazujem za dobry antivir .. takze by som dal 10% na to ze to moze byt virus .. Ale dajme tomu 90% ze to vir neni .. neinstaloval si naposledy daco ? od kedy to blbne ..

kolegovi trebars robi , ze akonahle nainstaluje quicktime , prestane mu ist siet vo viste .. LAN ide vsetky servery naokolo vidi .. ale na internet sa nedostane .. cez WIFI ide aj internet .. akonahle odinstaluje quicktime , tak vsetko ide ako ma ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Zkoušel jsem dát obnovení systému - ale nabízelo to jenom dnešek a včerejšek - nechápu, myslel jsem že to zálohuje systém v pravidelných intervalech. Kde by se dalo najít datum třeba před týdnem ? Instaloval jsem mezitím pár drobností, které to mohly rozhasit ... Když jsem obnovil systém se včerejším datem, objevilo se hlášení: počítač nejde spustit, pak nástroj na opravu spuštění, který chroustal 10min a pak nahlásil, že spuštění nelze automaticky opravit. Pak jsem to normálně zapnul ... Tak nevím co se děje

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

obnovenie systemu .. s tym mam velmi zle skusenosti z XP .. a defaultne ho okamzite v pocitaci vypinam .. vo viste som ho neskusal vypnut ale ani pouzit .. takze s tym nemam moc skusenosti ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pytkin píše:obnovenie systemu .. s tym mam velmi zle skusenosti z XP .. a defaultne ho okamzite v pocitaci vypinam .. vo viste som ho neskusal vypnut ale ani pouzit .. takze s tym nemam moc skusenosti ..
Abych nakonec nedošel k úplnému obnovení systému :roll:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ivo :)

Venti

Příspěvek od Venti »

Ivo, skus v task managerovi kuknut pri tom spomaleni.... aky proces ti zerie najviac CPU. Tento pripadne killnut.

Moze to byt vir, moze to byt nejaky bazmeg co len spomaluje cpu.. alebo robi problemy...

Odpovědět