V posledních dne se mi na notebooku Windows chovají dost divně, občas se to neuvěřitelně zpomalí a je nutné restartovat. Při startu mi však nabíhá toto hlášení:
Co to může znamenat ? Je na to nějaký lék ? Občas mi stejným způsobem nabíhá hlášení že přestal fungovat WIndows průzkumník ...
Existuje nějaká metoda jak vše zase normalizovat ?
no avg nepovazujem za dobry antivir .. takze by som dal 10% na to ze to moze byt virus .. Ale dajme tomu 90% ze to vir neni .. neinstaloval si naposledy daco ? od kedy to blbne ..
kolegovi trebars robi , ze akonahle nainstaluje quicktime , prestane mu ist siet vo viste .. LAN ide vsetky servery naokolo vidi .. ale na internet sa nedostane .. cez WIFI ide aj internet .. akonahle odinstaluje quicktime , tak vsetko ide ako ma ..
Zkoušel jsem dát obnovení systému - ale nabízelo to jenom dnešek a včerejšek - nechápu, myslel jsem že to zálohuje systém v pravidelných intervalech. Kde by se dalo najít datum třeba před týdnem ? Instaloval jsem mezitím pár drobností, které to mohly rozhasit ... Když jsem obnovil systém se včerejším datem, objevilo se hlášení: počítač nejde spustit, pak nástroj na opravu spuštění, který chroustal 10min a pak nahlásil, že spuštění nelze automaticky opravit. Pak jsem to normálně zapnul ... Tak nevím co se děje
obnovenie systemu .. s tym mam velmi zle skusenosti z XP .. a defaultne ho okamzite v pocitaci vypinam .. vo viste som ho neskusal vypnut ale ani pouzit .. takze s tym nemam moc skusenosti ..
Pytkin píše:obnovenie systemu .. s tym mam velmi zle skusenosti z XP .. a defaultne ho okamzite v pocitaci vypinam .. vo viste som ho neskusal vypnut ale ani pouzit .. takze s tym nemam moc skusenosti ..