Ale to je dost podobné jako ten H202 ?Venti píše:Uz neskoro, ale Ivo tento by som TI doporucil
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=6171137
Dobrý USB FLASH disk ?
-
lottewerther
Přesně tenhle koženej Prestigio jsem měl (ve verzi 256 MB). Před dvěma jsem si na něj přeuložil nějaké překlady, protože jsem musel zformátovat a vyčistit harddisk. No a ten flashdisk mezitím totálně chcípnul: Přišel jsem o 100 stránek překladu a neporadili si s tím ani v Datahelpu (kdyby se jim data podařilo zachránit, stálo by mě to 8.000,-). Prostě přestal reagovat, umřel ...Pavel Vantuch píše:No, mně se to právě taky moc nezdá. Proto se na to ptám.
Ivo: provedením mi příjde zajímavé tohle:
http://www.alza.cz/prestigio-flashdrive ... d62417.htm
Navíc má kolem piňdíka tak široký čelo, že se na celé řadě počítačů vůbec nedá zasunout do USB - pro jistotu jsem kvůli tomu musel kromě flashdisku nosit i speciální prodlužovací kablík, což je dost na h.vno ...
Ergo: Srdečně nedoporučuju !!!
tak budto halucinuju nebo nevim.. Co se tyce rychlosti, o ktere tady nekteri pisou tak je to imho uplne stejny na vsech USB flashich. Ridi se to snad pouze rychlosti USB sbernice, at USB1 nebo USB 2.0, coz neni odvisle od flash disku ale od komplu kam se to pichne.
Ohledne chybovosti prenaseneho sopuboru,. Je podlwe mne jedno jestli to je Wav nebo Haf, , bud se to prenese v pohode, nebo ne..
Stejne jako kdyz hodis neco na flash a nechas to rok lwezet nekde, tak se muze stat, ze chcipne,. to stejny se muze stat s DVD mediama, ktery nekde rok lezi, a pak uz to kompl neprecte,.
Bezne pouzivam x nejruznejsich flashu, vetsinou reklamnich s ruznyma kapacitama, a nikdy jsem zadnej problem nemel, takze moc tuto debatu nechapu,. Ale jak se rika, proti gustu,......
Ohledne chybovosti prenaseneho sopuboru,. Je podlwe mne jedno jestli to je Wav nebo Haf, , bud se to prenese v pohode, nebo ne..
Stejne jako kdyz hodis neco na flash a nechas to rok lwezet nekde, tak se muze stat, ze chcipne,. to stejny se muze stat s DVD mediama, ktery nekde rok lezi, a pak uz to kompl neprecte,.
Bezne pouzivam x nejruznejsich flashu, vetsinou reklamnich s ruznyma kapacitama, a nikdy jsem zadnej problem nemel, takze moc tuto debatu nechapu,. Ale jak se rika, proti gustu,......
- Pavel Vantuch
Úvodní pointa debaty byla disk bez oddělitelného víka a se spolehlivým uchycením ... A to myslím smysl má ..BS píše: Bezne pouzivam x nejruznejsich flashu, vetsinou reklamnich s ruznyma kapacitama, a nikdy jsem zadnej problem nemel, takze moc tuto debatu nechapu,. Ale jak se rika, proti gustu,......
OK. Trochu jsem prestrelil,.. Kdyztak pak pastni, kterej sis koupil...Ivo píše:Úvodní pointa debaty byla disk bez oddělitelného víka a se spolehlivým uchycením ... A to myslím smysl má ..BS píše: Bezne pouzivam x nejruznejsich flashu, vetsinou reklamnich s ruznyma kapacitama, a nikdy jsem zadnej problem nemel, takze moc tuto debatu nechapu,. Ale jak se rika, proti gustu,......
len par poznamok: krytka na usb konektor je len psychologicka ficura pre extremnych poriadkomilov. uz druhy rok nosim denne v nohaviciach nejaky noname smejd bez krytky a ziadny bodel sa v konektore nezhromazduje. usb konektor je ohromne robustny
rychlostou sa kluce samozrejme lisia a to dost. druha vec ale je, ako tu rychlost pred kupou zistit. ja inak na vacsie data pouzivam sd karty, tych mam zopar koli fotaku a mam k nim sikovnu pidicitacku od sandisku... ovsem na kluce je privelka
rychlostou sa kluce samozrejme lisia a to dost. druha vec ale je, ako tu rychlost pred kupou zistit. ja inak na vacsie data pouzivam sd karty, tych mam zopar koli fotaku a mam k nim sikovnu pidicitacku od sandisku... ovsem na kluce je privelka