Napadla ma taka myslienka vyuzit moj stary notebook 386 na mozog pre moje standalone studio( nepytajte sa ma preco, to neriesime ) chcem ho pouzit len ciste ako sequencer na midi spravu pre midi devices ktore mam..
ak viete o nejakych dobrych sequenceroch z tejto doby, ako to popripade zapojit atd. tak bude za kazdu radu vdacny. je vas tu dost, tak kazdy napad ktory mate alebo o niecom taktomto viete tak to sem hodte..
ten midisport 8x8 ma sice USB ale zaroven je aj standalone, cize fici aj bez PC.. ale napadlo ma ze na 386 by som v pohode rozbehal Win 3.1.. zda sa mi ze existovala verzia ze si to nabootovalo hned z jednej diskety.. to by slo, na to mam aj oficial soft Digital Orchestrator
ale to ja len tak nostalgicky spekulujem.. sequencer samozrejme pouzijem s XS, tam je to dost dobre... aj EX5 ma sequencer ale "maly" display na moj vkus...
na ebay som prave nasiel zabalene krabice Win 3.11 za $15
elektri : ten linux by tiez bol asi fajn... Digital Orchestrator mam original, tak len preto 3.11.. bolo to developovane prave na 3.11 a tam to slapalo dost dobre..
tymto padom aj zhanam instalacky win 3.11, kto ma origos niekde v sufliku kupim ich za tych $15
EXCOM : Ten cakewalk som svojho casu (v dobe 386) skusal .. ale je to hrozne neohrabane a problem s drivermi .. ak si dobre pamatam , tak to slo len s MPU401 .. V tej dobe uz bol cakewalk aj pre win3.1 .. co bol ten s gulickami ktory mi tiez moc nevyhovoval .. Ale uz sa objavovali aj prve verzie Cubase , takze tam nebolo co riesit ..