DOS

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
EXCOM

DOS

Příspěvek od EXCOM »

Napadla ma taka myslienka vyuzit moj stary notebook 386 na mozog pre moje standalone studio( nepytajte sa ma preco, to neriesime :) ) chcem ho pouzit len ciste ako sequencer na midi spravu pre midi devices ktore mam..

ak viete o nejakych dobrych sequenceroch z tejto doby, ako to popripade zapojit atd. tak bude za kazdu radu vdacny. je vas tu dost, tak kazdy napad ktory mate alebo o niecom taktomto viete tak to sem hodte..

aspon zaspominame 8)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

nasiel som nieco taketo( celkom sa mi to pozdava ) :)

CakeWalk 4 PRO
Obrázek

Obrázek

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

myslis ze ti pod dosom pojde midisport usb? :) radsej by som zohnal 2nd hand nieco aspon na win95 osr2 a cakewalk 6, dos je peklo.

posli snapshot do yamahy na com sa chystas sekvencovat motif xs :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

demsky : :)

ten midisport 8x8 ma sice USB ale zaroven je aj standalone, cize fici aj bez PC.. ale napadlo ma ze na 386 by som v pohode rozbehal Win 3.1.. zda sa mi ze existovala verzia ze si to nabootovalo hned z jednej diskety.. to by slo, na to mam aj oficial soft Digital Orchestrator :)

ale to ja len tak nostalgicky spekulujem.. sequencer samozrejme pouzijem s XS, tam je to dost dobre... aj EX5 ma sequencer ale "maly" display na moj vkus...

elektri

Příspěvek od elektri »

Já měl na 386 i W95, ale nevím jestli by to pro tebe bylo dostatečně svižné.

Zkus se mrknou po těch sekvencerech pro Linux, teď se jich vyrojilo celkem dost a 386 by je mohla v klidu překousnout.

Digital Orchestrator mám taky, je to ale nic moc... když už W3.1 tak bych se podíval po nějaké staré verzi Cubase (jestli vůbec nějaká pro Win byla)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

na ebay som prave nasiel zabalene krabice Win 3.11 za $15 :)

elektri : ten linux by tiez bol asi fajn... Digital Orchestrator mam original, tak len preto 3.11.. bolo to developovane prave na 3.11 a tam to slapalo dost dobre..

tymto padom aj zhanam instalacky win 3.11, kto ma origos niekde v sufliku kupim ich za tych $15 :D

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

sice sa tu jedna o DOS ale nasiel som linku pre win 3.11 kto by potreboval :)

http://www.vetusware.com/download/Windo ... 11/?id=130

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

EXCOM : Ten cakewalk som svojho casu (v dobe 386) skusal .. ale je to hrozne neohrabane a problem s drivermi .. ak si dobre pamatam , tak to slo len s MPU401 .. V tej dobe uz bol cakewalk aj pre win3.1 .. co bol ten s gulickami ktory mi tiez moc nevyhovoval .. Ale uz sa objavovali aj prve verzie Cubase , takze tam nebolo co riesit ..

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Hmm Alesis MMT8 :-)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Odpovědět