dostačující notebok na audio

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Jindy píše:ekeaze: Doufám, že to neříkáš ironicky, protože já tady nechtěl dělat chytrýho a vážně sem si myslel, že je třeba vysvětlit, co je to Centrino, co je Core Duo a co bude Core 2 Duo. Jestli to vysvětlení nebylo třeba, tak se omlouvám. Ale jestli ti to vážně k něčemu bylo, tak není zač.
Nic jsem ironicky nemyslel. Zaprve to byla moje chyba v tom prispevku, ze jsem uvedl spatne oznaceni a za druhy sem opravdu rad, ze si mi to vysvetlil. Nejsem zaz takovej odbornik prez pocitace. Ja to mam podle toho jestli ten pocitac dobre funguje a jestli je pro mne dostatecne rychlej. Takze fakt dik...

plavacek

Příspěvek od plavacek »

Díky, díky! Ironicky jsem to nemyslel, já jen, abychom se neztratili. Proberu tedy ještě jednou nabídku Asus - Toshiba - HP s Core duo a uvidím.
Co váš názor na Umax? Je též konfigurovatelný?
Dík Ekeaze za typ (Asus A6J). Zdá se jako dobrá volba... Jen nemá OP :( Uvidím.
čau

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

plavacek píše:Díky, díky! Ironicky jsem to nemyslel, já jen, abychom se neztratili. Proberu tedy ještě jednou nabídku Asus - Toshiba - HP s Core duo a uvidím.
Co váš názor na Umax? Je též konfigurovatelný?
Dík Ekeaze za typ (Asus A6J). Zdá se jako dobrá volba... Jen nemá OP :( Uvidím.
čau
Ten ASUS co mam ma oznaceni A6Ja... ten A6J o trosku horsi model.
Jinak se prodavaj but bez OS, nebo s OS a to je pak o nejakych 1500,- drazsi... podivej treba na www.Alzasoft.cz tam maji skoro vse.

Jindy

Příspěvek od Jindy »

Pytkin: Já měl Compaq a nemohl sem si ho vynachválit, byl skvělej. A co sem slyšel o HP, tak ho každý chválil.

Jindy

Příspěvek od Jindy »

ekeaze: jo nic, v poho, já jen, že tu každej většinou ví víc než já a takže mi přišlo divný, že by někomu ještě něco ode mě mohlo být prospěšné :)

Jindy

Příspěvek od Jindy »

plavacek: já si též myslím, že ten asus co ti doporučil ekeaze je výborná volba...a tím OP jsi myslel operační systém (OS) ? No tak to je tedy to poslední co bych řešil a koupil bych si notebook bez něj, ale pokud je navýšení jen 1500,-, tak to možná za legální xp stojí. kromě značky asus bych já osobně volil už jedině toshibu, protože ostatní značky nemám nijak vyzkoušené.

kexik

Příspěvek od kexik »

presne tak core duo je oznacenie procaka, cenrino je oznacenie laptopu ktory je CELY osadeny nizkospotrebovymi intel chipmi... prave lacne notasy maju southbridge chip od ineho vyrobcu, alebo prinajlepsom desktopovy intel a vysledok je bud vyssia spotreba, alebo vyssia spotreba + rozne problemy. takze ja by som sa skor pidil po nalepke centrino, ako core duo

Jindy

Příspěvek od Jindy »

kexik: Jasně, centrino snad od začátku bylo koncipované hlavně pro nižší spotřebu a vůbec, ty komponenty co tam jsou, jsou spolu asi bezvadně sladěné. Ale je mi divné, že právě u těch notebooků už moc označení centrino nevidím. Třeba u toho asusu co psal ekeaze jsem centrino v parametrech nenašel, ale on tvrdí, že to tu nálepku má. No já se ale koukal jen k czechcomputeru a možná že jinde by tam to centrino napsané bylo.

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

A jeje, uz je to tu zase :)

plavacek

Příspěvek od plavacek »

Tak jsem to probral a vidím to asi takto: ASUS A6Ja-Q020 Core Duo T2400
1GB,15,4" WXGA,100GB,DVD+/-RW,ATI Radeon X1600 256MB,BT,Wifi,GLAN
+- 46.000,-
nebo Toshiba TECRA A7-113,Core Duo T2500,512MB,15,4"WXGA TFT,
100GB,DVD/RW,ATI Radeon 1600 256MB,Wifi,BT,Win XP Pro ..+-45.000,-
osobně víc tíhnu k toshibě/nevím proč/,ale tady se asi rozhodnu.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

jindy : ja tu prave pisem na ACER notebooku .. tiez hovorim , ze je skvely .. a pozri sa na fore co o ACERoch pisu ..

Instaloval som doma teraz dve HPcka .. jedna taka ta 6100 , ta najlacnejsia kujeba .. a potom taky vyssi model .. nepamatam cislo .. odhadujem cena okolo 40 .. oba boli nechutne umelohmotne vylisky .. to tento acer proti tomu vyzera skutocne seriozne ( i ked je to samozrejme rovnaky bakelitak )

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

plavacek : ja by som si z tych dvoch tiez vybral toshibu .. proti asus nic nemam .. ale kedze cena je skoro rovnaka .. Toshiba je rols royce medzi notebookmi ..

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

Stejne jsou to vsechno cinani s jinejma nalepkama ;)

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

Kermitak píše:Stejne jsou to vsechno cinani s jinejma nalepkama ;)
ale s inou vystupnou kontrolou. a to je podstatne.

Jindy

Příspěvek od Jindy »

Pytkin: já vim že je acer shit...a souhlasim, toshiba je nejlepší...

Odpovědět