Downgrade na win xp
Downgrade na win xp
Mám prosbu,jestli byste mi nemohli popsat přesný postup na downgrade z Vista business na Xp,procetl jsem forum,ale moc chytry z toho nejsem
Díky

Re: Downgrade na win xp
Nerozumim otazce, proste to musis normalne preinstalovat.
aha,takze preinstaluju apak se budu ptát dál,jo? 

ak mas vista bussiness , tak to sa da legalne downgradovat na XP ..
cize .. odniekoho si pozicias XP instalaciu aj s jeho cislom .. nainstalujes .. pri aktivacii zvolis aktivaciu telefonicky .. zavolas tam , a povies ze downgradujes Vistu na XP .. oni si vypytaju tvoj VISTA kod .. ten im povies .. potom im povies tych 6 cisiel z XP a oni ti nadiktuju 6 cisiel , co do XP zadas .. a mas zaktiuvovany legalny windows XP .. potom odporucam urobit IMAGE , aby si toto cele nemusel v buducnosti riesit znova ..
cize .. odniekoho si pozicias XP instalaciu aj s jeho cislom .. nainstalujes .. pri aktivacii zvolis aktivaciu telefonicky .. zavolas tam , a povies ze downgradujes Vistu na XP .. oni si vypytaju tvoj VISTA kod .. ten im povies .. potom im povies tych 6 cisiel z XP a oni ti nadiktuju 6 cisiel , co do XP zadas .. a mas zaktiuvovany legalny windows XP .. potom odporucam urobit IMAGE , aby si toto cele nemusel v buducnosti riesit znova ..
super,to jsem přesně potřeboval vědět,díky!!Musí byt to xp legalní,asi ne že?
ano normalne XP aj s klucom ..
Jo tak, ja myslel ze jde o technickou otazku, ne licencni, sry :]
A bacha na to co psal Pytkin, musi to byt Vista Business, na jinou edici to nefunguje (a teda uprimne nejsem si jistej, jestli to nebyla casove omezena akce, ale to varim z vody).
A bacha na to co psal Pytkin, musi to byt Vista Business, na jinou edici to nefunguje (a teda uprimne nejsem si jistej, jestli to nebyla casove omezena akce, ale to varim z vody).
Pytkin:no klic se da sehnat na netu a někde jsem četl že to radili přímo v MS že si to mají najít na netu,tak proto se ptam ,jestli musí být legal,těžko se bude shánět 

jaj .. ja som to skusal len s legalnymi XP vzdy