Dva monitory - stále nějaké záhady

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Ivo
Moderátor

Dva monitory - stále nějaké záhady

Příspěvek od Ivo »

Mám dvě LCD. I když je jasně definované, které je primární a které sekundární, z ničeho nic mi na primárním zůstaly (na ploše) jen ikony a celá spodní lišta je na druhém (levém). Nic s tím nedokážu udělat ... Nějaká rada by byla ? :)

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Ha, teď jsem to zkusil u sebe a lištu můžu vzít a přesunout na kterej chci monitor (nějakej dual head radeon). Na druhým počítači s DH Matroxem mám lištu na obou.

fantozzi

Příspěvek od fantozzi »

nemáš ATI? :-) ne, nic, jen osobni antipatie...

no, jestli to nejde prenastavit normalne, tak to vrat do tovarniho nastaveni a pak to zase prekopej, proste to vyresetuj. Ale mas to clovece nejaky zaklety... Mne to celou dobu co jsem to mel fongovalo OK, od te doby co mam dalsi pocitac a malo penez jedu ale jenom na jeden monitor, takze nevim, jestli by mi to taky casem nezaclo haluzit...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

bodyia píše:Ha, teď jsem to zkusil u sebe a lištu můžu vzít a přesunout na kterej chci monitor (nějakej dual head radeon).
Jo, uff, je to opravdu tak snadné ... Díky ... :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

mozes ju dat dokonca aj hore .. alebo na bok .. to tak nejak funguje snad od windows 98 ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

jo .. a na matroxe sa to da nastavit .. ze ci je jedna obrazovka cez dva monitory (potom je lista cez oba) .. Alebo realny dual screen ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pytkin píše:mozes ju dat dokonca aj hore .. alebo na bok .. to tak nejak funguje snad od windows 98 ..
To jo, ale nenapadlo mě že i mezi dvěma monitory ... když na tom primárním se vždy děly hlavní věci ...

Odpovědět