EIZO flexscan L685

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
pateson

EIZO flexscan L685

Příspěvek od pateson »

Mám možnost koupit EIZO flexscan L685 za 4090.- Stáří podle data výroby 4 roky, nasvíceno 7800 hodin (údaj nalezený v menu (nezaručitelný), záruka 18 měsíců.

Našel jsem test v PC World 3/02 kde byl hodnocen velmi dobře při slušné ceně 73 000.- Kč :-)

Je to od prodejce repasovaných počítačů a vypadá dobře.
http://www.pcworld.cz/pcw.nsf/7f47b3206 ... enDocument
Ale jináč su Moravák

Cyril

Příspěvek od Cyril »

A na co se ptas? Nebo to jen oznamujes? :)

kexik

Příspěvek od kexik »

je to stara klobasa ale za tu cenu by som to bral, na pisanie/daw. na grafiku/video to bude dost slabo pouzitelne + panboh vie kedy chcipne podsvietenie

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

Cena je fajn, s tou zarukou bych ho asi bral.

pateson

Příspěvek od pateson »

Cyril píše:A na co se ptas? Nebo to jen oznamujes? :)
Ptám, se jestli to má cenu, jsem spěchal nakládat dřevo a nějako jsem nenapsal otázku :-).

Údajně EIZO vydrží 30 000 hodin podsvícení, takže nad tím dost přemýšlím
Ale jináč su Moravák

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Tyhle kousky mám dva na dualheadu, pracuju na nich ve firmě už od roku 2002 (tenkrát byly pekelně drahý). Každodenní činnost a neshledávám žádnou únavu materiálu, lze jenom doporučit.
Panel je PVA, čemuž odpovídá horší odezva, ale má naprosto vynikající barevné podání (hw 10 bit), dělal jsem na něm řadu grafických aplikací a věrností se nedá srovnat s dnešními levnejšími PVA třeba od HP, které kupujeme teď , dokonce i pozdější 19" Eiza (řada 7.. a něco, už nevím, nejvyšší model z roku 2004) neukazovaly tak dobře.

pateson

doba svícení

Příspěvek od pateson »

bodyia píše:Tyhle kousky mám dva na dualheadu
Myslíš, že údaj o době svícení 7800 hodin odpovídá realitě? Dočetl jsem se, že EIZO vydrží i 30000 hodin
Ale jináč su Moravák

bodyia
Vybavení

Re: doba svícení

Příspěvek od bodyia »

pateson píše:
bodyia píše:Tyhle kousky mám dva na dualheadu
Myslíš, že údaj o době svícení 7800 hodin odpovídá realitě? Dočetl jsem se, že EIZO vydrží i 30000 hodin
teď jsem se na to díval a moje mají nasvíceno 6013 hodin. takže ty "tvoje" budou taky z firemního použití a jestli nejeli 24h/denně, tak by to realitě odpovídat mohlo. Nevím jak dlouho podsvícení vydrží, ale jak už jsem psal, neshledávám žádnou změnu kvality.

pateson

Příspěvek od pateson »

Eizo jsem koupil, snad bude OK. Dá se na něm i sledovat normální filmy (neakční se superrychlýma scénama) a hlavně nemění obraz když se dívám z jiného úhlu (proti mému NB a Samsungu 151s) :-)

to bodyia: dobu svícení jsem konzultoval s Eizo-servis a prý se rozhodně nemusím obávat, že by nevydržel ještě pár let (nepokazí-li se něco jiného, že :-)
Ale jináč su Moravák

pateson

Příspěvek od pateson »

Jen tak pro info, po dvou letech používání nasvíceno již 11900 hodin a furt v pohodě, obraz skvělý, rychlost (respektive pomalost) mi nevadí ani při občasném sledování filmů. Ovšem S-IPS technologie mě nutí dívat se opovržlivě na jiné LCD co mám na noteboocích :-)
Ale jináč su Moravák

Odpovědět