EMU 0404 a její DSP

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
mkdaw

EMU 0404 a její DSP

Příspěvek od mkdaw »

Mám v PC EMU0404 PCI a šlape doobře.Jakej máte názor na její DSP efekty,Hlavně Hal a Compr.Je to podle vás k něčemu?Jen jedno mi na ní vadí.Jak se přepne na 88.2 nejdou zařadit,ale co.

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

mě zase trochu štvalo, že to nejde renderovat, použití tedy jedině live...tam to asi nějaký smysl mít může, něco tím živě korigovat by mělo být výhodné, když se to dobře ručně nastaví...na master bych to nepoužíval, to mě zase tak nezaujalo, v tom segmentu existují lepší VST pluginy než tohle...výhoda toho DSP je akorát v tom, že to nežere CPU výkon, ale ta nijak zázračná kvalita, nemožnost renderu, mě od toho odradili...

mkdaw

Příspěvek od mkdaw »

Jindy2 píše:mě zase trochu štvalo, že to nejde renderovat, použití tedy jedině live...tam to asi nějaký smysl mít může, něco tím živě korigovat by mělo být výhodné, když se to dobře ručně nastaví...na master bych to nepoužíval, to mě zase tak nezaujalo, v tom segmentu existují lepší VST pluginy než tohle...výhoda toho DSP je akorát v tom, že to nežere CPU výkon, ale ta nijak zázračná kvalita, nemožnost renderu, mě od toho odradili...
aha takže je to vlastně asi nepoužitelný.Protože vřadit do inzertu to jde.Tak jsem myslel jestli by s tím šel obstojně komprimovat při nahrávání zpěv a akustika.Tak že asi je zase lepší Plugin od Waves.Zase kupovat si nějaky drahý cajky pro demáče když stím člověk má takhle nic moc zkušenosti,strácí význam.spíš jsem myslel jestli tohle DSP či Soft.Dík

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

mkdaw: stejně, když něco nahráváš, tak bych to nahrával suše, bez nějakých efektů - ty tam můžeš dát dodatečně vždycky...a právě softwarové existují na tenhle konečný mastering lepší, než je to E-MU DSP, proto na něj kašlu...takový Izotope Ozone 3 nebo Tracks 3, mi zní o dost lépe, ale je to náročné na výkon...

mkdaw

Příspěvek od mkdaw »

Jindy2 píše:mkdaw: stejně, když něco nahráváš, tak bych to nahrával suše, bez nějakých efektů - ty tam můžeš dát dodatečně vždycky...a právě softwarové existují na tenhle konečný mastering lepší, než je to E-MU DSP, proto na něj kašlu...takový Izotope Ozone 3 nebo Tracks 3, mi zní o dost lépe, ale je to náročné na výkon...
Máš pravdu zrovna tyto dva mám,tak to řešit nebudu.Dík za konzultaci

elektri

Příspěvek od elektri »

ot: Docela vám závidím, že si můžete pořídit 2 pluginy (stejné funkce), za takový balík peněz...to já vždy musím řešit jestli ten nebo ten..... třeba teď nevím jestli Amplitube nebo Guitar Rig, obojí dobré ale skara drahé, na to že je to jedna lesklá placka :)

mkdaw

Příspěvek od mkdaw »

elektri píše:ot: Docela vám závidím, že si můžete pořídit 2 pluginy (stejné funkce), za takový balík peněz...to já vždy musím řešit jestli ten nebo ten..... třeba teď nevím jestli Amplitube nebo Guitar Rig, obojí dobré ale skara drahé, na to že je to jedna lesklá placka :)
Tak já bych doporučil Guitar Rig 3.Alespoň mě šel líp za strunou.I když je fakt že nakonec co jsem použival GR asi rok jsem pořidil VOX Tonelab SE a nemužu si ho vynachválit.

safa
Profesionál

Příspěvek od safa »

Jindy2 píše:mě zase trochu štvalo, že to nejde renderovat, použití tedy jedině live...tam to asi nějaký smysl mít může, něco tím živě korigovat by mělo být výhodné, když se to dobře ručně nastaví...na master bych to nepoužíval, to mě zase tak nezaujalo, v tom segmentu existují lepší VST pluginy než tohle...výhoda toho DSP je akorát v tom, že to nežere CPU výkon, ale ta nijak zázračná kvalita, nemožnost renderu, mě od toho odradili...
... jde to samozrejme z masteru poslat do aplikace po asio streamu a vytocit.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

safa: neco takovyho jsem zaslechl, kdyz jsem to tehdy chvili zkousel...ale uplne tomu nerozumim a nez se s tim zaobirat, tak kdyz uz bych to chtel pouzit, tak nemam problem renderovat zive, comp mi to stiha...
mimoto, ty kompenzace latence, to me taky nebavilo nastavovat...cely se to podle me musi dobre nastavit, aby to dobre hralo a to chce trpelivost ;)

vim, ze s tema E-MU kartama umis vyborne, me ale staci, ze to dobre hraje a nahrava, ma to nizkou latenci, vic nepotrebuju, i kdyz to vic umi...

Odpovědět