fast track
fast track
Opět jsem tady s tim fast trackem. Mam cubase, nainstaloval jsem fast track driver pro tu kartu a tez prilozeny gt player.problem je v tom, ze gt player hraje pouze sam, kdyz ho chci spusti s cubase, tak se to tvari a pise , ze tam neni input.proste to nehraje a nenahrava kytaru z toho gt playeru. Kazdy soft zvlast funguje, ale dohromady ne. Přitom by mělo.Dík za každou radu.
AHa. To me nenapadlo, tak proc k tomu ten soft dávaj? :( Myslim, že ve vst to neni. Holt to budu muset použít, že notebook bude jako gt player kyt. aparat a na pc to budu nahravat.
Jo a kdyz uz jsme u tech kyt efektu. Nekde se tady resilo, jak pusti napr aplitube, abych to realne slysel efektovany uz kdyz nahravam do stopy. Nejak jsem to z toho vykladu nepochopil. Nevedel bys? dík.
Jo a kdyz uz jsme u tech kyt efektu. Nekde se tady resilo, jak pusti napr aplitube, abych to realne slysel efektovany uz kdyz nahravam do stopy. Nejak jsem to z toho vykladu nepochopil. Nevedel bys? dík.
Jééééé a teď jsem zjistil, že to jako vst efek mam v efektech, to jsem ale vůůůůl se s tim morduju.....no nic.paggi píše:AHa. To me nenapadlo, tak proc k tomu ten soft dávaj? ( Myslim, že ve vst to neni. Holt to budu muset použít, že notebook bude jako gt player kyt. aparat a na pc to budu nahravat.