fast track

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
paggi

fast track

Příspěvek od paggi »

Opět jsem tady s tim fast trackem. Mam cubase, nainstaloval jsem fast track driver pro tu kartu a tez prilozeny gt player.problem je v tom, ze gt player hraje pouze sam, kdyz ho chci spusti s cubase, tak se to tvari a pise , ze tam neni input.proste to nehraje a nenahrava kytaru z toho gt playeru. Kazdy soft zvlast funguje, ale dohromady ne. Přitom by mělo.Dík za každou radu.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

paggi : ked pustis cubase , tak ti obsadi zvukovku a GT player uz nema cez co hrat .. neni aj vo verzii VST a treba v Cubase pustit ten ?

paggi

Příspěvek od paggi »

AHa. To me nenapadlo, tak proc k tomu ten soft dávaj? :( Myslim, že ve vst to neni. Holt to budu muset použít, že notebook bude jako gt player kyt. aparat a na pc to budu nahravat.
Jo a kdyz uz jsme u tech kyt efektu. Nekde se tady resilo, jak pusti napr aplitube, abych to realne slysel efektovany uz kdyz nahravam do stopy. Nejak jsem to z toho vykladu nepochopil. Nevedel bys? dík.

paggi

Příspěvek od paggi »

paggi píše:AHa. To me nenapadlo, tak proc k tomu ten soft dávaj? ( Myslim, že ve vst to neni. Holt to budu muset použít, že notebook bude jako gt player kyt. aparat a na pc to budu nahravat.
Jo a kdyz uz jsme u tech kyt efektu. Nekde se tady resilo, jak pusti napr aplitube, abych to realne slysel efektovany uz kdyz nahravam do stopy. Nejak jsem to z toho vykladu nepochopil. Nevedel bys? dík.
Jééééé a teď jsem zjistil, že to jako vst efek mam v efektech, to jsem ale vůůůůl se s tim morduju.....no nic.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

No vidis .. ake jednoduche .. Mas dve moznosti .. bud to zavesis na stopu .. mas vypnuty direct monitoring .. na stope stlacis repracik (monitor) .. a budes pocit efektovanu gitaru .. do stopy sa ti ale nahrava cista .. druha moznost je zavesit to na input .. potom sa to rovno nahrava efektovane ..

paggi

Příspěvek od paggi »

dík moc. Jenom bych tě ještě poprosil, jak je to s tím "zavěšením na input" nevím přesně jak to myslíš. Mohl bys mi ještě napsat postup?
Dík moc.

Odpovědět