Firewire to USB
Firewire to USB
Zdravim, vcera sa mi stala taka neprijemnost... dostal som sluzobny notebook (i5, 4GB DDR3), co by sa mi z casu na cas hodilo na pripadne mobilne nahravanie. Problem je ale v tom, ze nema Firewire a ani slot na Expresscard
. Existuje nejake externe zariadenie na pripojenie Firewire zvukovky do USB2 tak, aby to aspon nejak obmedzene fungovalo (pri naberani pre mna latencia nieje podstatna), alebo to nema vobec zmysel riesit? Dakujem za pripadne rady.

Re: Firewire to USB
UZ se to tu resilo.. ./pc/firewire-do-usb-portu-t14248-15.html
Sorry, nevsimol som si, ze sa to uz riesilo... takze to teda mozne nieje? Skoda. Videl som na nete nejake pofiderne zariadenia, ktore sa tvarili ako Firewire/USB prevodnik, ale nic blizsie som nezistil, navyse predajca mal produkt uz ako "discontinued", tak som chcel len zistit, ci sa s tym uz niekto nestretol.
Taky by me to zajimalo, ale asi fakt nic neni. Ted jsem chvili googloval, ale nic.
ak by to daky cinan aj vyrabal , tak ti nikto nezaruci , ze tam bude fungovat dobre FW zvukovka .. skorej by dobre nefungovala , podla mna ..
Koupit jedine Hybrid zvukovku od MOTU :c)
Tak to je uz vlastne skoro jedno, ci novu zvukovku, alebo novy notebook... Nieje to ziadna tragedia, len je to skoda, obcas by sa to dost hodilo. Ja som si dodnes myslel, ze Expresscard je samozrejmostou na kazdom NTB 

ja som si zase vzdy myslel , ze express card neni skoro na ziadnom notebooku 

vzacne ale existujuce su fw radice do mini pci
http://www.globalamericaninc.com/1807613.html#
mini pci tam najskor mat budes, zvykne v nom byt vstrcena wifina
http://www.globalamericaninc.com/1807613.html#
mini pci tam najskor mat budes, zvykne v nom byt vstrcena wifina
Aj sa to da niekde v nasich koncinach zohnat?
ale jak to vytiahnes von z toho notebooku ? NEDESTRUKTIVNE TAZKO ..
Asi sa na to vykaslem... To som len tak spekuloval, ze keby nahodou nieco existovalo... Keby bola akutna potreba, tak to budem riesit inak.