Dotaz, jestli někdo řešil takovýhle problém: mám buk dell (winxp) a externí fw m-audio 410. na buku mám 4 pinový fw konektor, takže 410 musím napájet externím zdrojem. abych mohl nahrávat mimo zásuvku - tedy někde v terénu - sem si říkal, že koupím do express slotu kartu, která mi nabízí dva 6pinové fw, kde napájení bude, tudíž napájecí zdroj pro 410 odpadá.
JENŽE: koupím kartu a ejhle, sice to má 6pin konektory, ale nefunguje to. Místo toho na mě kouká konektor, na připojení externího zdroje, kterého jsem si při nákupu nevšiml, a ani na stránkách prodejce o tom ani slovo.
Řešil někdo podobný problém? Nebo typ fw karty do express slotu, která jede a aji seje.
FW mobilita
Sice nemam Express card slot ale Starsi cardbus, ale myslim ze je to ohledne napajeni ext zvukovky uplne stejny... mam HDSP card bus tu FW kabelem propojenou s digiface a taky mi to bez externiho napajeni nefunguje, predtim sem mel motu a FW cardbus kartu a taky to neslo... podlemne u notebooku to proste nejde bez externiho napajeni...
FW 6pin konektor maji dnes jen booku od Apple a tam to fungije bez problemu. Pokud ho nemas primo v booku, tak ti nepomuze ani PCMCI ani ExpressCard. Tyto karty, jak pise, maji vzdy jeste konektor pro napajeni a musi mit jeste adapter ...
Bohuzel ti nepomuze nic jineho nez poridit A) levnou USB zvukovku s napajenim z USB, B) nejaky akumulator s pozadovanym napetim ktery zbastlis a zapojis ho do ExpressCard, C) nahravat na neco jineho, D) Apple
Bohuzel ti nepomuze nic jineho nez poridit A) levnou USB zvukovku s napajenim z USB, B) nejaky akumulator s pozadovanym napetim ktery zbastlis a zapojis ho do ExpressCard, C) nahravat na neco jineho, D) Apple
MacBook Pro | Old MOTU 828 | Yamaha HS80M | RODE M3 | Kaoss Pad 3 | micro KORG | UC33 & BCR2000 | Max/MSP/Jitter | Arduino USB & BT