FW mobilita

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Lagya

FW mobilita

Příspěvek od Lagya »

Dotaz, jestli někdo řešil takovýhle problém: mám buk dell (winxp) a externí fw m-audio 410. na buku mám 4 pinový fw konektor, takže 410 musím napájet externím zdrojem. abych mohl nahrávat mimo zásuvku - tedy někde v terénu - sem si říkal, že koupím do express slotu kartu, která mi nabízí dva 6pinové fw, kde napájení bude, tudíž napájecí zdroj pro 410 odpadá.
JENŽE: koupím kartu a ejhle, sice to má 6pin konektory, ale nefunguje to. Místo toho na mě kouká konektor, na připojení externího zdroje, kterého jsem si při nákupu nevšiml, a ani na stránkách prodejce o tom ani slovo.
Řešil někdo podobný problém? Nebo typ fw karty do express slotu, která jede a aji seje.

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Sice nemam Express card slot ale Starsi cardbus, ale myslim ze je to ohledne napajeni ext zvukovky uplne stejny... mam HDSP card bus tu FW kabelem propojenou s digiface a taky mi to bez externiho napajeni nefunguje, predtim sem mel motu a FW cardbus kartu a taky to neslo... podlemne u notebooku to proste nejde bez externiho napajeni...

Puk*

Příspěvek od Puk* »

FW 6pin konektor maji dnes jen booku od Apple a tam to fungije bez problemu. Pokud ho nemas primo v booku, tak ti nepomuze ani PCMCI ani ExpressCard. Tyto karty, jak pise, maji vzdy jeste konektor pro napajeni a musi mit jeste adapter ...

Bohuzel ti nepomuze nic jineho nez poridit A) levnou USB zvukovku s napajenim z USB, B) nejaky akumulator s pozadovanym napetim ktery zbastlis a zapojis ho do ExpressCard, C) nahravat na neco jineho, D) Apple :)
MacBook Pro | Old MOTU 828 | Yamaha HS80M | RODE M3 | Kaoss Pad 3 | micro KORG | UC33 & BCR2000 | Max/MSP/Jitter | Arduino USB & BT

Odpovědět