mam v pc FW radic s chipsetem od TI...V bedne ma m 3 pci sloty.V prvnim pci slotu funguje bez problemu,ve druhem se tvari ze funguje,ale kdyz pripojim jakykoliv HW, tak jej nedetekuje,nevidi ho.Pritom jine karty v tom PCI slotu funguji.
Nejake napady??? Planuju do toho slotu s misto toho radice PCI zvukovku nebo neco co se jako zvukovka tvari - karti s adat a spdif -)))
Mam vazne obavy abych nebyl nestastny z toho ze to nefunguje -)
FW radic nekdy jde a nekdy nejde.
na druhu stranu, ak je to ciste zalezitost irq, moderne wdm zvukovky irq nepotrebuju, takze zvukovka (trebars s digitalnym IO) v tom imho pojde
btw, skusal si nejake irq usetrit tak, ze si vyradil z cinnosti seriove a paralelny port (ktore urcite na nic nepouzivas), pripadne disketovy radic?
niekedy to zaberie
btw, skusal si nejake irq usetrit tak, ze si vyradil z cinnosti seriove a paralelny port (ktore urcite na nic nepouzivas), pripadne disketovy radic?
niekedy to zaberie
kermitak : tiez mi tento trend moc nevyhovuje .. pred dvomi tyzdnami som potreboval dosku do servera .. potreboval som mATX .. nenasiel som ani jednu, ktora by mala PCI slot presne kde potrebujem (kvoli riser card) , mala RAID a bola mATX .. nakoniec som si povedal ze ok .. sral pes riser card .. aj tak tam ziadne karty nebudu .. Tak som nasiel prijemnu intel dosku .. dokonca mali akciu a v ked som kupil aj CPU , dali 500 Sk dole z nej .. doniesol som ju do prace a kukam .. ona uz nema ani PS/2 konektory na mys a klavesnicu !!
Kam to lidstvo a komputre speju ??
Kam to lidstvo a komputre speju ??
No,mam ASUS p5K-E wifi...takze poporadku seshora...
PCIe
PCIe
PCIe 16 nebo jak se to jmenuje,je v nem grafika
PCI - tady funguje
PCI - tady nefunguje
PCIe 16 na dalsi grafiku nebo nejakou hrovadilost
PCI - nezkouseno - tam mam sat.kartu...
COM ani paral. porty nema,flopy a jeden ide jeste jo...
Zarazi mne ze ihned pod hrafikou jede a o slot mene se najde,nainstalujou se i drivery,tvari se ze je zvela v pohode.Akorat nedetekuje zadny pripojeny HW,ani zvukarnu,ani disk ani dalsi..
jsou tam visty 64. Potrebovali jsme se znamym prubnout zdali v tom bude fungovat jeho HW a SW,chce si je poridit s vyhledem do budoucna s novym notebookem.
Nicmene nefunguje to ani ve vistach 32. Muze byt ten radic vadny? Moc se mi to nezda jako pravdepodobne.
PCIe
PCIe
PCIe 16 nebo jak se to jmenuje,je v nem grafika
PCI - tady funguje
PCI - tady nefunguje
PCIe 16 na dalsi grafiku nebo nejakou hrovadilost
PCI - nezkouseno - tam mam sat.kartu...
COM ani paral. porty nema,flopy a jeden ide jeste jo...
Zarazi mne ze ihned pod hrafikou jede a o slot mene se najde,nainstalujou se i drivery,tvari se ze je zvela v pohode.Akorat nedetekuje zadny pripojeny HW,ani zvukarnu,ani disk ani dalsi..
jsou tam visty 64. Potrebovali jsme se znamym prubnout zdali v tom bude fungovat jeho HW a SW,chce si je poridit s vyhledem do budoucna s novym notebookem.
Nicmene nefunguje to ani ve vistach 32. Muze byt ten radic vadny? Moc se mi to nezda jako pravdepodobne.