Hudební PC
Re: Hudební PC
mozna by nebylo na skodu, tyhle dotazy, kterym se neubranime, davat do specialni sekce, ktera by byla takovou trochu obdobou smetiste. chce to ale asi hodne prace a nebylo by spatne takove tema vzdy opatrit nejakou fundovanou odpovedi a dat treba nekam nahoru, pripadne klidne zamknout, byla-li by odpoved definitivni (mysleno relativne).
nekdy mi trosku vadi, ze se tady dopoustime "nasili" na mladych lidech, ale kdyz se k blbe otazce prida neznalost pravopisu, pripadne slusneho chovani, vetsinou se sam neudrzim.. tady jsem se udrzel, ackoliv pravopis je taky na rakosku.
nekdy mi trosku vadi, ze se tady dopoustime "nasili" na mladych lidech, ale kdyz se k blbe otazce prida neznalost pravopisu, pripadne slusneho chovani, vetsinou se sam neudrzim.. tady jsem se udrzel, ackoliv pravopis je taky na rakosku.
OK, tak tu nemudrujte moderátoři, indicií a podnětů máte dost a ať to odsejpá, do dupy už!
(pro Pytkina: myslím to vážně)

filippos: myslim ze priestor pre to spravit nieco uzitocne ma kazdy, koniec koncov moderator ma primarne len davat pozor na dodrziavanie pravidiel (ak nejake su) - jeho specialnou ulohou nieje tvorit contnent.. takze mozno aj ty by si mohol ist prikladom a napisat nejaky clanok pre zaciatocnikov
pred nedavnom par ludi tu počuvalo moj track snimany tym mikrofonom
a celkem si pochvalovali až na komasixe tomu sa niečo nezdalo zo zvukom španielky
Ten mikrofon som kupil aby som sa za male prachy naučil trochu pracovať s akustikou a aby som vedel rozoznať kvalitu ktoru by mal ponúknuť študiový mikrofon .. zatial nemam iny kondenzatorovy , použivam vačšinou dynamické .. ale z lenivosti prehadzovať stojan proste pri nedôležitych nahravkach použivam takyto clipový , ktory jednoducho premiestnim k roznym nastrojom .. ale to už ratam len na dni kedy si kupim študiový

myslim že opačný názor je skor akceptovatelný .. že starší a skusenejší by mali vedieť ako reagovať ..delay píše: Ironické komenty bych toleroval u starších unavených jedinců, ale výpovědní hodnota od jazzyma, který -obrazně vyjádřeno- včera zjistil, že existuje kondenzátorový mikrofon a hned si dělá prdel z kolegy mi přijde fakt už ZBYTEČNÝ.
Naposledy upravil(a) jazzym dne 20 srp 2013 15:49, celkem upraveno 4 x.
Obávám se, že nejsem vhodným adeptem pro takový článek, jelikož mé názory jsou pro většinovou "profesionální" obec dost rozporuplné. Ne že bych neznal standardy, ale právě proto, že je znám, tak bych ze svého pohledu kolikrát začátečníkovi skutečně doporučil např. to, co jsi napsal o pár řádků níž.
(až na těch pár nesmyslných ironických věcí) - ikdyž pro tebe to bylo ironické celé. Jednoduše bych si to tady slíznul. (viz. můj pohled na drahé (předražené)předzesilovače a jejich místo ve zvukovém řetězci - je to to poslední, do čeho bych investoval - za tenhle názor jsem byl lehce pranýřován
) Nehledě na to, že sepsat takový článek není záležitost hodinky. Tom tady doporučil vytvořit kompletně nový oddíl, něco jako smetiště, nebo jakési "oddělení pro začátečníky", ve kterém by si sami tvořili témata. To, pokud vím, může jen administrátor, nebo ne?

jo to (tie nove sekcie) moze len administrator - cize pixel.. moderator nema prava na vytvaranie novych sekcii.. ale ak o to bude sirsi zaujem mozeme mu to navrhnut.. len ja si nie som isty ze to ma nejaky vyznam... obavam novacikovia si aj tak nebudu citat existujuce informacie ale stale len dokola vytvarat nove vlakna s stale tymi istymi otazkami - ako povedal hubert ludia su dnes, paradoxne kedze je to vdaka googlu jednoduchsie ako kedykolvek v predtym, lenivy hladat, radsej sa opytaju a cakaju informacie na zlatom podnose... smutna doba...
no ja to myslel tak, ze pokud by si tam novacek (do te "rezervace") svuj prispevek nedal sam, byl by mu tam pripadne presunut po zvazeni moderatora - tot vse
content at se tvori sam 
kdyz uz jsme u toho, mozna by stalo za to, mit takovou nejakou slozku "audiozone essentials", kde by bylo to nejplodnejsi, co se zde urodilo za ty roky... i kdyz nevim jakym zpusobem by se to selektovalo.. a samozrejme nemudruju tady abych nekomu pridelaval praci, ale naopak aby to fungovani fora jeste trosku zlepsilo

kdyz uz jsme u toho, mozna by stalo za to, mit takovou nejakou slozku "audiozone essentials", kde by bylo to nejplodnejsi, co se zde urodilo za ty roky... i kdyz nevim jakym zpusobem by se to selektovalo.. a samozrejme nemudruju tady abych nekomu pridelaval praci, ale naopak aby to fungovani fora jeste trosku zlepsilo

Pavlii už něco takového sepsal na konkurenčním webu a protože je moderátorem i zde, nevím zda by to mohl dát i sem? : http://hudebniforum.cz/studio-a-recordi ... 36035.html
hudba: http://www.peshata.cz |

P.
Ale zase... na druhej strane... setris moj cas, dendy
....

Ja som momentalne v turecku.. Je tu dost zly internet a na novu verziu tapatalku si zatial iba zvykam.. Takze s tymto momentalne nepozem.. Myslim, ale ze by mal dakto dat do kopy daky FAQ, na ktory novacija potom mozme presmerovat.. Inak sa to nema kam pohnut..Fillippos píše:OK, tak tu nemudrujte moderátoři, indicií a podnětů máte dost a ať to odsejpá, do dupy už!![]()
(pro Pytkina: myslím to vážně)