Jakou PCMCIA Firewire kartu pro notebook?
Jakou PCMCIA Firewire kartu pro notebook?
Ahoj. Chci se zeptat jakou PCMCIA kartu s Firewire IEEE1394 si mám koupit k notebooku Dell D630?
Budu k němu připojovat M-Audio Firewire 1810.
Dáte mi někdo konkrétní typ, se kterým fungujete bez problémů? Díval jsem se na řadiče Kouwell, ale nevím jestli budou OK.
Díky.
Budu k němu připojovat M-Audio Firewire 1810.
Dáte mi někdo konkrétní typ, se kterým fungujete bez problémů? Díval jsem se na řadiče Kouwell, ale nevím jestli budou OK.
Díky.
Re: Jakou PCMCIA Firewire kartu pro notebook?
Kexíku díky. A je to ověřený praxí, jo?
Jinak nějaký jiný tip?
Díky....
no, v praxi... je to zaruceny TI a je to odporucane audiofirmami
Super. Díky za tip.kexik píše:no, v praxi... je to zaruceny TI a je to odporucane audiofirmami
dalsi mne znamy je
Adaptec AFW-1430A
ale to sa bude zle zhanat v nasich krajoch... tie lacie hladaj v obchodoch s mac-mi, oni robia hlavne mac-periferie. ale samo ten radic pobezi aj v pc
Adaptec AFW-1430A
ale to sa bude zle zhanat v nasich krajoch... tie lacie hladaj v obchodoch s mac-mi, oni robia hlavne mac-periferie. ale samo ten radic pobezi aj v pc
A nevíte někdo o nějaké levnější variantě? Kexiku, tyhle karty stojí okolo 1800 Kč. 

Zkus se podivat na značky Axago a Digitus, nebyly tak drahe
FireWire v notebooku se pouzit neda ? Mam stejny Dell 630, firewire tam mam, ale muze to byt jina konfigurace. Ptam se proto, ze resim stejny problem, resp. zda kupovat externi feriwire nebo ne.....
- MonkeyFighter
resim ted stejnej problem, co si nakonec koupil a jak to slape?
potrebuju pripojit M-AUDIO 410FW k lenovu T61 ktery sice FW má ale je tam jen ten 4pinovej konektor,tzn musel bych ke karte prikoupit jeste adapter..
je to dalsi kram a kabel navic, otazka je jestli to napajeni z FW slape v pohode,jestli neni lepsi mit to napajeni externim adapterem?potrebuju aby to bylo 100% spolehlivy..
diky za postrehy
potrebuju pripojit M-AUDIO 410FW k lenovu T61 ktery sice FW má ale je tam jen ten 4pinovej konektor,tzn musel bych ke karte prikoupit jeste adapter..
je to dalsi kram a kabel navic, otazka je jestli to napajeni z FW slape v pohode,jestli neni lepsi mit to napajeni externim adapterem?potrebuju aby to bylo 100% spolehlivy..
diky za postrehy
ja by som veselo napajal externym adapterom, to moze byt len lepsie nez prudovo poddimenzovanych 12V z FW konektora. bacha aby adapter nemal zapojeny zemiaci kolik, to by nerobilo dobrotu
- MonkeyFighter
jasny,diky!
Já mám ale Della 620 a tam Firewire bohužel neníLLpiano píše:FireWire v notebooku se pouzit neda ? Mam stejny Dell 630, firewire tam mam, ale muze to byt jina konfigurace. Ptam se proto, ze resim stejny problem, resp. zda kupovat externi feriwire nebo ne.....

Máš s tím vlastní zkušenost? S jakou kartou přesně? Díky...Fractal píše:Zkus se podivat na značky Axago a Digitus, nebyly tak drahe
Ahoj. Znovu otevírám toto téma. Snažil jsem se sehnat karty Adaptec a Lacii, ale ani jedna karta ve formátu PCMCIA se už nedělá. 
Také jsem se snažil sehnat karty od Axago a Digitus, ale taky bez úspěchu. Nevíte o nějaké jiné kartě, která by byla dostupná a funkční?
V Alze mají např. PCMCIA karty Kowell http://www.alza.cz/radice/firewire-ieee ... 842841.htm Ale nevím jestli je to postavené na TI chipsetu a jestli budou v pohodě. Máte nějakou zkušenost?
Díky moc...

Také jsem se snažil sehnat karty od Axago a Digitus, ale taky bez úspěchu. Nevíte o nějaké jiné kartě, která by byla dostupná a funkční?
V Alze mají např. PCMCIA karty Kowell http://www.alza.cz/radice/firewire-ieee ... 842841.htm Ale nevím jestli je to postavené na TI chipsetu a jestli budou v pohodě. Máte nějakou zkušenost?
Díky moc...