Bud mixak, nebo treba neco takovyho:
http://www.thomann.de/gb/millenium_hp1_ ... ne_amp.htm
Juli@ není?!!
mariok:
Kdy jí budu prodávat? - záleží na tom, jak rychle se odhodlám k nákupu nového PC, a jestli to bude notebook.
Za kolik? - No já za ní dal ještě 6.500 CZK, abych konkuroval dnešní ceně, tak by byla do 4.000 CZK, je používaná málo, nevim přesně, ale nějak od prázdnin (zbytek záruka), budu k tomu prodávat i mix soundcraft ca. 3000 CZK, jakožto distributor signálu k monitorům a hlavně na sluchátka, navíc 2x preamp... Tím jsem ti odpovědél i na tvou otázku ohledně sluchátkových výstupů
ALe zatím ji bohužel potřebuji (ikdyž jen MIDI).
Kdy jí budu prodávat? - záleží na tom, jak rychle se odhodlám k nákupu nového PC, a jestli to bude notebook.
Za kolik? - No já za ní dal ještě 6.500 CZK, abych konkuroval dnešní ceně, tak by byla do 4.000 CZK, je používaná málo, nevim přesně, ale nějak od prázdnin (zbytek záruka), budu k tomu prodávat i mix soundcraft ca. 3000 CZK, jakožto distributor signálu k monitorům a hlavně na sluchátka, navíc 2x preamp... Tím jsem ti odpovědél i na tvou otázku ohledně sluchátkových výstupů
ALe zatím ji bohužel potřebuji (ikdyž jen MIDI).
Nebo kup Audiophile 192, ktera ma krome dvou vystupu pro monitory, jeste dva dalsi vystupy, ktere muzes pouzit napr. pro hi-fi bedny nebo prave pro sluchatka. To neni kvadrofonni zvukovka, ale ma dva pary nezavislych mono vystupu. Problemem je ale cena - 150EURmariok píše:Ted mě ještě napadá, že ani jedna zde jmenovaná zvukovka nemá sluchátkový výstup, což je pro mě problém. Je tedy potřeba ještě nějaký mixák?